Koalicija "Srbija protiv nasilja" predala listu
Foto: Profimedia

javljeno je

Koalicija "Srbija protiv nasilja" predala listu

Takođe su pozvali sve građane da utiču na svoje prijatelje, porodice i komšije da 17. decembra izađu na izbore

Objavljeno:

Predstavnici koalicije "Srbija protiv nasilja" predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu pod nazivom "Srbija protiv nasilja" sa oko 20.000 potpisa podrške građana.

Nosioci liste za vanredne parlamentarne izbore su Miroslav Aleksić (NPS) i Marinika Tepić (SSP). Ova koalicija je predala i listu sa 250 kandidata za narodne poslanike, i zahvalila se građanima na potpisima podrške.

Takođe su pozvali sve građane da utiču na svoje prijatelje, porodice i komšije da 17. decembra izađu na izbore.

Aleksić je izjavio da su izbori momenat kada svaki građanin Srbije mora da pokaže svoju svest i naglasio da su svi na istom zadatku - da se napravi ozbiljna država po meri građana.

"U narednom periodu kampanje pokazaćemo da imamo plan i da smo spremni da se međusobno podržavamo, pokazujući veliku odgovornost za stanje u kome se danas nalaze država i društvo. I nama je neophodna odgovornost jer od nas zavisi kakva će Srbija biti posle 17. decembra", rekao je Aleksić nakon predaje liste.

Koaliciju "Srbija protiv nasilja" čine Stranka slobode i pravde (SSP), stranka Zajedno, Demokratska stranka (DS), Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Srbija centar (SRCE), Pokret slobodnih građana (PSG), Rumunska partija, Ekološki ustanak, Pokret za preokret, sindikat Sloga i pokret Novo lice Srbije.

Bonus video: POSTOJAO JE SPORAZUM IZMEĐU VLASTI I OPOZICIJE?! Vuletić otkrio u koje 3 situacije se raspisuju VANDREDNI IZBORI

03:20

POSTOJAO JE SPORAZUM IZMEĐU VLASTI I OPOZICIJE?! Vuletić otkrio u koje 3 situacije se raspisuju VANDREDNI IZBORI

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.