KO SU OVI ĆELAVCI ISPRED PROSTORIJA SNS? I zašto nisu pustili novinare da rade svoj posao? (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Lucky Star Media

sramota

KO SU OVI ĆELAVCI ISPRED PROSTORIJA SNS? I zašto nisu pustili novinare da rade svoj posao? (VIDEO)

Na jednom od snimaka, objavljenom na Jutjubu vide se tri krupnije građena, ćelava momka, kako prilaze novinarki i zahtevaju od nje da prestane sa snimanjem
Objavljeno:

Prema preliminarnim rezultatima lokalnih izbora u Zaječaru, najviše glasova osvojila je lista Boško Ničić - Pokret za Krajinu. Drugo mesto osvojila je lista Aleksandar Vučić - Brže jače bolje.

Ono što je obeležilo izbore u ovom gradu je činjenica da je novinarima, iz za sada nepoznatih razloga bilo zabranjen pristup prostorijama naprednjaka.

Na jednom od snimaka, objavljenom na Jutjubu vide se tri krupnije građena, ćelava momka, kako prilaze novinarki i zahtevaju od nje da pretsane sa snimanjem.

Na početku snimka čuje se jedan od njih kako govori "Daj sklonite se odavde" i "Što snimate?" Na pitanje novinarke da li je snimanje zabranjeno, rekli su da nije, ali su se okupili oko nje, a obzirom na to da su krupni nije mogla ništa da snimi.

Još jedan incident desio se kada je novinarka N1 ušla u prostorije naprednjaka kako bi pitala kakva je procedura što se tiče izveštavanja, što je uobičajena procedura tokom izborne noći.

"Na moje dobro veče, jedan od, pretpostavljam članova Srpske napredne stranke istog trenutka je skočio, počeo da me gura i odgurao do vrata, a sve vreme je urlao "Izlazite napolje."- objašnjava novinarka Gordana Bjeletić situaciju koja se desila u prostorijama Srpske napredne stranke.

Ona je pitala neke od funkcionera koji su se zatekli ispred prostorija naprednjaka zašto je novinarima zabranjeno da uđu, na šta nije dobila odgovor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.