OVO NIKO NIJE PRIMETIO: Pilot iz VUČIĆEVOG SPOTA vodio kontramiting 1996. godine!
Foto: prtsc

BLISKE MU KAMPANJE

OVO NIKO NIJE PRIMETIO: Pilot iz VUČIĆEVOG SPOTA vodio kontramiting 1996. godine!

Lepomir Ivković je srpskoj javnosti postao poznat još davne '96. godine
Objavljeno:

Sećate li se pilota koji se svađaju iz Vučićevog promotivnog spota za predsedničke izbore? Jedan je glumac Rastko Janković, a drugi je Lepomir Ivković. U spotu se piloti svađaju, avion ponire, premijer poručuje...

Dame i gospodo, govori vam vaš kapetan – potom se čuje drugi glas: – Govori vam vaš drugi kapetan. I dok se piloti u kabini otimaju o upravljač i ne mogu da se dogovore u kom pravcu će avion leteti, avion naginje levo i desno, putnici skoro ispadaju iz sedišta, u letelici vlada haos.

Međutim, "pilot" Lepomir Ivković je srpskoj javnosti postao poznat još davne '96. godine, kada je vodio kontramiting koji je organizovao režim Slobodana Miloševića.

foto: prtsc

Ivković je bio uz Miloševića i, po svemu sudeći njegov blizak saradnik, a sada je, evidentno uz Aleksandra Vučića.

Od novembra 1996. godine do februara 1997. širom Srbije su održani masovni građanski i studentski protesti protiv režima tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, zbog izborne prevare, odnosno odbijanje vlasti da prizna pobedu opozicionih partija.

foto: prtsc

SPS u JUL su organizovale kontramiting pod imenom „Za Srbiju“ 24. decembru 1996. godine u 15 časova na istom mestu gde su se pristalice koalicije Zajedno nedeljama sakupljale.

Na protestima je govorio i Slobodan Milošević. Jedna od poruka Slobodana Miloševića bila je: Srbijom neće upravljati tuđa ruka.

Na skandiranje "Slobo mi te volimo" predsednik je uzvratio, sada već čuvenom rečenicom "Volim i ja vas".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.