BAPSKE PRIČE SU DA SNS FINANSIRAJU BIZNISMENI: Vučić odgovorio na optužbe!
Foto: Beta

jasan i glasan!

BAPSKE PRIČE SU DA SNS FINANSIRAJU BIZNISMENI: Vučić odgovorio na optužbe!

Ukazao je i da su to sve "bapske priče" i da je njemu važnije to što je urađeno
Objavljeno:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da niko od biznismena finansijski ne pomaže SNS, i podvukao da je to stranka koja ima više novca nego što je potrošila na kampanju.

VUČIĆ PORUČIO: Nek protesti traju što duže!

- Nikada nijedan čovek koji se bavi biznisom nije dao novac za SNS. Imamo u budžetu dovoljno novca. Bilo nam je dovoljno 14 dana da idemo u bilborde, krenemo kasnije od drugih u spotove, iako smo znali da ćemo dobiti najviše novca ako pobedimo - objasnio je on odgovarajući na pitanje kako to da uvek firme bliske pojedinim strankama, biznismena kao što su Đurašković i Veselinović i Interkop dobijaju poslove.

Kazao je, na otvaranju naplatne rampe Beograd, i da ne poznaje, niti je blizak sa bilo kim od pomenutih, niti da ih je video.

SREĆNE NAM MANJE GUŽVE NA AUTOPUTU: Vučić jutros u 7 sati otvorio naplatnu rampu kod Vrčina!

- Đuraškovića i Veselinovića nisam video. Poslednji put kada sam video pomenutu osobu iz Interkopa bilo je pre sedam godina na nekom prijemu, a drugo lice pomenuto video sam na Kosovu pre sedam ili osam godina kada smo osnivali stranku, kada se naš prijatelj Bora Pelević svađao sa Krstimirom Pantićem - istakao je Vučić.

Ukazao je i da su to sve "bapske priče" i da je njemu važnije to što je urađeno.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.