ONI SE SPREMAJU DA VEŠAJU NAS I NAŠU DECU! Naprednjaci spremaju kontramiting u Beogradu? (FOTO)
Foto: Espreso

uzvraćaju udarac?

ONI SE SPREMAJU DA VEŠAJU NAS I NAŠU DECU! Naprednjaci spremaju kontramiting u Beogradu? (FOTO)

Na internetu se pojavila poruka u kojoj Darko Glišić, predsednik opštine Ub, navodno poziva sve članove da dođu u Beograd ukoliko se protesti u Beogradu nastave
Objavljeno:

Širom Srbije se održavaju "Protesti protiv diktature", u kojima nezadovoljni građani protestuju protiv Aleksandra Vučića osporavajući njegovu pobedu na predsedničkim izborima.

MAMA, DOBRO SAM! Najoriginalnije poruke i slike koje su obeležile 7.dan protesta širom Srbije (FOTO)

Protesti su svakodnevni, a građani ne odustaju. Najviše je studenta koji imaju veoma kreativne poruke, ali ima i starijih sugrađana.

S druge strane, na internetu se pojavila poruka Darka Glišića koji je bio potpredsednik Izvršnog odbora SNS, a na Skupštini SNS, održanoj 28. maja 2016, izabran je za predsednika Izvršnog odbora stranke.

Trenutno je na poziciji predsednika opštine Ub.

- Svi gradski / opštinski odbori su u obavezi da danas od 18h održe sednice gradskih/ opštinskih odbora. Potrebno je da svi izvrše temeljnu pripremu za eventualni dolazak na veliki skup u Beograd ukoliko se nastave protesti onih koji bi da vešaju nas i našu decu. Oni nemaju podršku građana Srbije i predstavljaju za Srbiju povratak u mračno doba koje je iza nas - piše u poruci koja kruži internetom.

Ovo je cela poruka koju je Glišić navodno poslao:

foto: Printscreen

Fotografiju smo pronašli na internetu, ali nismo sigurni da li je reč o pravoj poruci ili možda nameštaljci?

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Darkom Glišićem kako bi nam potvrdio da li se radi o poruci koju je on slao, ali su nam u opštini Ub kazali da je na poslovnom putu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.