Ovo su NAJ BLAMOVI srpskih političara: Zbog ovih momenata sve bi dali da je kamera bila UGAŠENA! (VIDEO)
Foto: prtsc

da pocrveniš od stida

Ovo su NAJ BLAMOVI srpskih političara: Zbog ovih momenata sve bi dali da je kamera bila UGAŠENA! (VIDEO)

Kad fokus političkog događaja ne bude aktuelna tema, već neka "blamantna" situacija, nikom nije dobro
Objavljeno: 22:51h

Poznato je da srpski političari mahom nerviraju široke narodne mase, ali često se desi da "stanje nervoze" zameni transfer blama. To se obično desi kada fokus političkog događaja ne bude aktuelna tema, već neka "blamantna" situacija, koju bi svi rado zaboravili. Međutim, ne ide to tako lako, jer internet sve pamti.

Sinoćnju vanrednu konferenciju za novinare, kada je premijer Aleksandar Vučić saopštio rezultate ponovljenih izbora koji su održani na 8 glasačkih mesta u Srbiji, obeležio je jedan veoma emotivni momenat, o kojem danas priča cela Srbija.

Vučić je slavio ubedljivu pobedu na izborima, ali dan kasnije svi pričaju samo o ovoj situaciji! (FOTO) (VIDEO)

HIT: OVAKO JE IVAN IVANOVIĆ doživeo zagrljaj VUČIĆA I STEFANOVIĆA! (VIDEO)

Nakon što se zahvalio svima što su glasali za njega, dobio je gromoglasan aplauz, posle kojeg je usledilo čestitanje ministra policije Nebojše Stefanovića, ali i zagrljaj premijera i ministra.

foto: Printskrin Tviter / Milutin Mladjenovic

Baš ova situacija postala je fokus sinoćnjeg obraćanja, i sigurno sada u zemlji ne postoji jedna osoba koja ne zna za "emotivni ispad", kada je Vučić prigrlio Stefanovića.

Međutim, bilo bi dobro kada bi ovo bila jedina situacija koja je "bacila u senku" aktuelnu temu i glavni događaj. Doduše, dešavalo se i da neki političari budu žrtve skrivene kamere, pa se tako u jednoj epizodi emisije "Nemoguća misija" našao tadašnji premijer, sadašnji ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Njemu je produkcija ove skrivene kamere namestila gostovanje u studiju u kome ga je dočekala voditeljka bez gaćica!

Dačić je tada uredno odgovarao na postavljena pitanja, ali, kada je video međunožje voditeljke počeo je da crveni i da se smeje.

Morate priznati da ovaj trenutak, bez obzira što je bila u pitanju skrivena kamera, ne priliči jednom premijeru.

Umesto da, kako dolikuje prvom čoveku države, ministru, političaru, kada je video da u studiju sedi sa voditeljkom bez gaćica i koja ga vidno provocira ustane i napusti emisiju, Dačić nije odoleo, već je ostao u emisiji, crveneo i smeškao se. Baš zato je ova situacija ušla u anale.

foto: prtsc/nemoguća misija

Međutim, nije ovo jedini Dačićev "ispad". On važi za veoma opuštenog ministra, kojeg smo i do sada imali prilike da viđamo u ne baš protokolarnim situacijama. Baš jedna takva je kada je u poseti Argentini primio nagradu "Počasni gost Buenos Ajresa", posle čega je održao prillično... pa, neformalan govor.

Domaćinima je hvalio sličnost u mentalitetu dva naroda, magičnu reku, izvanrednu hranu, tango, dobar provod, lepe žene - i zaključio: "Kao da pričam o Beogradu!".

A, sećate li se kada je francuskom ministru za migracije tokom šetnje "planinom" Kalemegdan 2009. godine objasnio šta je Kalemegdan i kako je dobio ime?

- Ovo je spomenik, ovo je Beograd, ovo je ovde Ušće - objašnjavao je Dačić francuskom ministru za migracije tokom šetnje Kalemegdanom. - Ovde je, znači, brdo, znači planine. Planinski deo je, zato se zove kale! - objasnio je Dačić svom gostu.

foto: prtsc

Kada ministra Dačića uporedimo sa predsednikom Nikolićem, ne možemo a da se ne zamislimo koji je od njih dvojice imao bolje "ispade". Doduše, kao ni za Dačića, niko ne može ni za Tomu Nikolića reći da nije zabavan, i da nam za vreme svog predsedničkog mandata nije priredio mnogo smeha, hoću reći blama.

OPLETI! Toma igra kolce, vežba karate, odvaljuje sve u 16: Da li Srbija ima najsmešnijeg predsednika na svetu? (VIDEO)

Sećate se kada je "šutirao vazduh" i pokazao svoje "umeće u karateu"? Doduše, niko nam nikada nije objasnio njegov izlazak iz jedne sale u Skupštini i karate potez na vratima, ali, kome još, pored videa treba objašnjenje?!

A, da li se sećate kada je tokom boravka u Abu Dabiju demonstrirao da se dobro snalazi u tradicionalnom arapskom plesu?

I tako bismo kada je Toma u pitanju mogli do sutra, ali red je da damo prostora i onim drugima, ne manje "zabavnim"!

foto: prtsc

Službena poseta predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković Teheranu dobila je smešni epilog astronomskih razmera, jer se pojavila u hidžabu, koji se u islamskoj veroispovesti smatra simbolom skromnosti, privatnosti i morala.

Provela se kao Maja u Teheranu! Gojkovićevu odvaljuju od života na Internetu! (MEME)

Zašto je Maja Gojković nosila hidžab? Odgovor je toliko sumanut da ćete umreti od smeha! (FOTO)

I dan danas se priča o toj čuvenoj poseti i predstavljanju naše zemlje u Teheranu, i neobičnoj poseti gospođe Gojković, koju sigurno nikada neće zaboraviti. Nakon njene posete Iranu, na internetu su se pojavila mnoge šaljive fotomontaže njenog stila.

- To je apsolutno bio moj gest poštovanja pravila ponašanja u Islamskoj Republici i mislim da sam uradila dobre stvari za naše dve države i naše odnose. Mnogi ne znaju da imamo izuzetno dobre odnose i da ta država dosad nikada nije povukla potez koji bi bio protiv interesa Srbije - rekla je tada Maja Gojković.

Hm, dobro! Ovo je bila neka čudna vrsta logike, ali nema veze!

foto: Dragan Kadić

Zoran Babić igra tenis! Sigurno se sećate kada su funkcioner SNS Zoran Babić i njegov dubl partner, gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak, pobedili gradonačelnika Beograda Sinišu Malog i predsednika Skupštine grada Nikolu Nikodijevića u meču za pamćenje

(7:6).

Kako izgleda kad vazduplohov igra tenis? Ludo, kako i zvuči! (FOTO)

foto: Dragan Kadić

U teniskom okršaju humanitarnog karaktera svakako je iskočio Zoran Babić, koji je tokom meča pravio neviđene grimase i finte, i te slike postale su pravi viral na internetu!

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.