Vanredno obraćanje premijera Aleksandra Vučića: Na ponovljenim izborima osvojili smo ubedljiviju pobedu, čak 71,8 odsto glasova! (VIDEO)
Foto: Printscreen

predsednik sns obratiće se naciji

Vanredno obraćanje premijera Aleksandra Vučića: Na ponovljenim izborima osvojili smo ubedljiviju pobedu, čak 71,8 odsto glasova! (VIDEO)

Na ponovljenim izborima na devet biračkih mesta predsednički kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić odneo je još ubedljiviju pobede nego 2. aprila
Objavljeno: 22:51h

Prema nekim informacijama, Vučić je na pojedinim biračkim mestima osvojio i više od 80 odsto glasova birača.

Podsetimo, izbori su danas ponovljeni na biračkim mestima u Beogradu (Zvezdara), Zrenjaninu, Vršcu, Pančevu, Bačkoj Palanci, Vrbasu, Topoli i u Kraljevu.

Predsednik SNS obratiće se medijima iz centrale stranke u 21.30 časova.

Vanredna konferencije premijera Vučića samo što nije počela.

foto: Printscreen

- Da ucenjujete, pretite, na pogrešnog ste čoveka naišli. Ne podlažem pritiscima, jer predstavljam Srbiju.

- Ljudi teško žive, to nije novost. Još mnogo rada će nam trebati, ali smo na dobrom putu. Međutim, ni sa kim neću da razgovoram jezikom pretnji i ucena.

Na pitanje novinara o studentskim protestima, Vučić je rekao:

- Što se tiče studentskih protesta, sa svima uvek razgovoram i sve razumem. Da razgovaramo o našoj ekonomiji, obrazovanje kao ključna tema. Hajde da vidimo šta je to što smo pokrenuli i šta možemo da uradimo za to. Tolerisao sam sve mogzće uvrede i ni na jednu jedinu uvredu nisam odgovorio.

- Niko nije želeo da čuje ovu tihu Srbiju, ovu koja radi i koja želi da radi. Nisam hteo da vam kažem da sam još juče dobio najnovije istraživanje javnog mnjenja i kako su rezultati pozitivni za nas, a kako su naši protivnici drastično pali - naglasio je novoizabrani predsednik.

Tiha i dobra pristojna većina nikome neće dozvoliti da ugrozi izbornu volju. Svaki put moram da pokažem istu priču, ali svaki put im pokažemo šta je izborna volja građana - rekao je on.

- Želim da se zahvalim svim građanima Srbije. Uspeli smo da sačuvamo narodnu volju i da pokažemo da je ona svetinja - rekao je premijer.

foto: Printscreen

- U Pančevu smo dobili 608 glasova, odnosno 77,72 odsto glasova, gde je bila najveća izalznost.

- U Beogradu u naselju Zvezdara imali smo 33.1, a naš protiv kandidat 31, danas smo mi dobili, 54, 53, a oni 27 odsto glasova. U Vršcu smo imali 58, protiv kandidat, 11, a danas smo dobili 74 odsto glasova.

- Ne moram da vam kažem da naši protivnici imaju dvostruko manje glasova nego na izborima održanim pre devet dana. Recimo Topola, imali smo 52,31, a danas 78,1 odsto glasova - rekoa je Vučić.

foto: Printscreen

On je dodao da je na nekim biračkim mestima izašlo više građana nego 02. aprila, jer građani žele stabilnost i mir, a ne rušenje zemlje.

- Danas su održani ponovljeni izbori. Danas smo posle devet dana i medijske kamnje koja je protiv nas vođena osvojili smo 71.66 odsto - rekao je premijer i zahvalio se građanima Srbije koju su samo želeli da se poštuje njihova volja.

Počela je konferencija, premijera je dočekao gromoglasni aplauz.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.