DANAS ĆE CEO GRAD BITI BLOKIRAN! Promenjena je ruta PROTESTA, čak 21 linija GSP-a NEĆE FUNKCIONISATI!
Foto: Fonet

BIĆE HAOS

DANAS ĆE CEO GRAD BITI BLOKIRAN! Promenjena je ruta PROTESTA, čak 21 linija GSP-a NEĆE FUNKCIONISATI!

Protest studenata održava se već deveti dan zaredom, a ovog puta maršruta će biti nešto drugačija
Objavljeno: 17:27h

Kako je najavljeno na Fejsbuku, oni se ovog puta sele ispred zgrade Vlade, a ono što je zanimljivo je da tuda prolazi 21 linija gradskog prevoza.

Okupljanje je zakazano kao i do sada za 18 časova, koje po pravilu skoro istovremeno znači i obustavu saobraćaja, moglo bi da dovede do priličnog kolapsa u saobraćaju.

Kako je reč o izuzetno prometnoj raskrsnici na uglu Kneza Miloša i Nemanjine, u tom trenutku traje i popodnevni špic u prestonici, pa se pretpostavlja da će gužve biti veće nego inače.

foto: Fonet

Ukoliko potpuno budu blokirane ove dve velike saobraćajnice, čak 21 linija javnog gradskog prevoza bi mogla da bude ugrožena. Neke bi bile skraćene, druge bi funkcionisale sa izmenjenim trasama, a treće bi bile obustavljene.

Blokada Nemanjine i Kneza Miloša dovela bi do promena na tramvajskim linijama 2, 3, 7, 9 i 12, trolejbuskim 40 i 41 koje idu ka Banjici, autobuskim 23, 36, 37, 44, 52, 53, 56, 56L, 58, 74, 78 i 83, te minibusevima E1 i E2.

Kao alternativa, oni koji se kreću svojim vozilima, mogu koristiti pravce pored Glavne železničke stanice ili Trga Slavije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.