ON ĆE ZAMENITI MALOG! Nikola Selaković biće kandidat SNS za gradonačelnika Beograda!
Foto: Beta

ESPRESO SAZNAJE

ON ĆE ZAMENITI MALOG! Nikola Selaković biće kandidat SNS za gradonačelnika Beograda!

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić namerava da za gradonačelnika prestonice kandiduje bivšeg ministra pravde
Objavljeno: 16:32h

Bivši ministar pravde Nikola Selaković biće kandidat Srpske napredne stranke na beogradskim izborima koji se održavaju sledeće godine, saznaje Espreso.

Iako su se prošle godine pre nego što se Aleksandar Vučić kandidovao za mesto predsednika Srbije, pojavile spekulacije da će Selaković biti kandidat SNS na predsedničkim izborima, to je palo u vodu kada se Vučić kandidovao.

OŽENIO SE SELAKOVIĆ: Bivši ministar obukao i sebe i mladu u narodnu nošnju! (FOTO) (VIDEO)

SELAKOVIĆ POSTAJE TATA! Već se zna i kad se očekuje prinova u porodici bivšeg ministra

AKO SELAKOVIĆ BUDE PREMIJER ČEKA NAS FEŠTA NA MARAKANI: Anđus dao obećanje u svom stilu!

Takođe je jedna od spekulacija bila da će, ukoliko Aleksandar Vučić pobedi na predsedničkim izborima, njemu pripasti premijerska fotelja.

foto: Marina Lopičić

Međutim, kako Espreso saznaje, Selaković će se kao kandidat Srpske napredne stranke kandidovati za mesto gradonačelnika Beograda.

- Lider SNS Aleksandar Vučić namerava da za gradonačelnika prestonice kandiduje Nikolu Selakovića, bivšeg ministra pravde. To bi značilo da Selakovića, koji će biti kandidat naprednjaka, podržava šira politička grupacija okupljena oko SNS - rekao je za Espreso izvor blizak SNS-u.

foto: Marina Lopičić

Selaković je izostao sa spiska ministara Vlade formirane 2016. godine, što je bilo iznenađenje, obzirom da je Vučićev čovek od poverenja. Ali još tada je bilo jasno da nije kraj njegovoj političkoj karijeri.

- Moj prijatelj Nikola vraća se na Pravni fakultet da završi doktorat, ali se nadam da to neće trajati predugo - zagonetan je bio tada mandatar Vučić.

foto: fonet

Podsetimo, prošli vanredni izbori za Beograd održani su zajedno sa parlamentarnim 2014. i tada je za gradonačelnika izabran Siniša Mali.

SELAKOVIĆ I RUŽIĆ: Jedan će biti novi PREMIJER, drugi u vladi...Tajni dogovor naprednjaka i socijalista!

Nikola Selaković više nije ministar: Evo u koju fotelju će se sad zavaliti!

OMRSIĆE SE: Nikola Selaković dobija jednu od 3 NAJVAŽNIJE FUNKCIJE U SRBIJI! (FOTO)

Prema pisanju medija, pošto će Selaković biti kandidat SNS, Malog čeka visoka menadžerska funkcija u kompaniji koja gradi Beograd na vodi "Igl Hils".

Inače, bivši ministar pravde i funkcioner SNS Nikola Selaković oženio se krajem februara Milicom Stojanović u Hramu Svetog Save u Beogradu, i trenutno očekuju dete.

PAPARACO: Trudna supruga ministra ide trolom na posao! (FOTO)

Negova supruga sa kojom se dugo zabavljao radila je u Ministarstvu spoljnih poslova, a danas je zaposlena u Ministarstvu pravde.

Selaković nije odgovarao na pozive Espresa na ovu temu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.