ANA GROZDANOVIĆ ZAPALILA MREŽE, OBRATILA SE NI MANJE NI VIŠE NEGO PUTINU! Tek da vidite u ČEMU JE, padaju VILICE
Ana Grozdanović, Foto: Printscreen/Instagram/anagrozdanovicc

LEPOTICA

ANA GROZDANOVIĆ ZAPALILA MREŽE, OBRATILA SE NI MANJE NI VIŠE NEGO PUTINU! Tek da vidite u ČEMU JE, padaju VILICE

Ana Grozdanović objavila je fotografiju u uniformi i čestitala Vladimiru Putinu Dan državne zastave

Objavljeno: 15:14h

Članica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović objavila je u sredu na svom Instagram profilu fotografiju u uniformi i izazvala veliku pažnju javnosti.

Kako se vidi na fotografiji, na vojničkoj kapi se nalazi petokraka. Uz fotografiju je objavila i opis. "Pozdrav uz obaveštenje na kraju teksta. Predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Vladimiroviču Putinu i narodima koji žive na teritoriji najveće zemlje sveta čestitam Dan državne zastave. U vreme sukoba civilizacija, sukoba Istoka i Zapada, sukoba slobode i bahatog hegemona, ceo pravdoljubivi i slobodoljubivi svet očekuje pobedu dobra nad zlom, pobedu hiljadugodišnje stara zemlje i civilizacija nad silama tame i fašizma. Crvene armije pod belo-plavo-crvenom zastavom doneće slobodu i mir svim narodima sveta", objavila je Ana Grozdanović.

Dačićeva cica, kako su je prozvali na društvenim mrežama, poželela je srećan Dan državne zastave i tagovala Instagram stranicu Kremlja, a zatim je napisala obaveštenje. "Obaveštenje za sve da je mala Ana, lepršava, cica, lepotica, glupača, ona slatkorečiva, ona koja traži savet, ona koja slučajno pogreši... ona koja je puštena da izgleda samo da bi se znalo ko je ko i ko je za kog, ma… kako me sve niste nazivali… i gde ste se sve sapleli…

Na ovaj veliki dan je zvanično završila sa tom ulogom, za koju dobro sumnjate da je od malih nogu pripremljena. Upoznaćete onu pravu od sada sa svojim pravim imenom Aleksandru Grozdanović koja je ostala dostojna sebi, ideji, strani, partiji i nije svoju dušu prodala moćnicima kada su joj doneseni džakovi para iz Evropske kuhinje, ne hvala", napisala je Ana.

Bonus video:

00:17

Skinula se Ana Grozdanović

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.