SAMO NEK JE MIRNO I DEMOKRATSKI: Ovako Vučić komentariše proteste ali i moguće VANREDNE IZBORE
Foto: ap

sve zanima njegova reakcija

SAMO NEK JE MIRNO I DEMOKRATSKI: Ovako Vučić komentariše proteste ali i moguće VANREDNE IZBORE

Kako je rekao, "ne zna gde mu je glava od posla", i nastaviće da se bavi rešavanjem problema, a svako neka se bori za svoje mesto
Objavljeno:

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi parlament trebalo uskoro da počne da zaseda, ponovio da su protesti u redu dok su mirni i demokratski, te da ne želi da komentariše špekulacije o tome da bi zbog protesta mogli da uslede parlamentarni izbori.

PROTEST SE PRESELIO NA NOVI BEOGRAD: Povici i muzika ispred Palate Srbija!

Na opasku novinara da protesti traju šesti dan, te na pitanje da li zbog toga razmišlja o vanrednim parlamentarnim izborima, Vučić je rekao da nema komentar.

Kako je rekao, "ne zna gde mu je glava od posla", i nastaviće da se bavi rešavanjem problema, a svako neka se bori za svoje mesto.

- Samo je važno da sve bude demokratski i mirno i sve će biti u redu - naznačio je premijer, a na pitanje da li to znači da neće biti izbora Vučić je rekao:

"Nisam odgovarao na takav način. Precizno sam odgovorio".

Premijer i budući predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da i dalje želi da zgrada Predsedništva na Andrićevom vencu bude pretvorena u muzej, što bi, između ostalog, doprinelo turističkoj ponudi Beograda.

Premijer je u Palati Srbija izrazio očekivanje da je moguće da se kancelarije predsednika presele u Palatu Srbija, a ako ne može tu, onda na neko drugo mesto, jer mu je, kako je dodao, za rad neophodno manje prostora od onoga koji su dosadašnji presednici koristili.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.