TRAŽILI SU OD DIREKTORA ŠKOLA DA ODRUKAJU DECU KOJA IDU NA PROTESTE! Sergej Trifunović otkrio šokantnu informaciju! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NEKAD KNEZ LAZAR, SAD GAŠIĆ!

TRAŽILI SU OD DIREKTORA ŠKOLA DA ODRUKAJU DECU KOJA IDU NA PROTESTE! Sergej Trifunović otkrio šokantnu informaciju! (FOTO)

Demokratija cveta u bivšoj srpskoj prestonici, u kojoj je nekada glavni baja bio Knez Lazar, a sad Bata Gašić. Idemo dalje - napisao je glumac
Objavljeno: 16:53h

"Protest protiv diktature" osim mladih, okupio je i neke javne ličnosti.

Jedan od poznatih glumaca koji na sav glas podržava studente koji su danima na ulici je Sergej Trifunović.

On se fotografisao ispred jednog transparenta, a fotografija je objavljena na Instagram nalogu "Protesta protiv diktature".

NIJE ZBRISAO SA PREDSTAVE ALI JE PODRŽAO STUDENTE! Sergej ponovo na protestu, ovog puta je JOŠ ORIGINALNIJI! (FOTO)

Poznati glumac nastavlja da podržava demonstrante, pa je tako danas na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj piše:

- Kruševac: sinoć je policija imala sastanak sa direktorima svih srednjih škola od kojih je tražila da nakon što im pošalju snimke sa protesta, svako identifikuje svoje đake, kako bi ih onda pojedinačno zvali na "razgovor". Direktori su to odbili, rekavši da to nema veze sa školom i da je stvar pojedinca šta radi van nastave.

NAPUSTIO JE PREDSTAVU I ULETEO MEĐU PROTESTANTE, a onda...Trifunović dao podršku studentima na ovaj način! (FOTO)

Објава коју дели Sergej (@dick_whistler) дана

- Demokratija cveta u bivšoj srpskoj prestonici, u kojoj je nekada glavni baja bio Knez Lazar, a sad Bata Gašić. Idemo dalje :) - napisao je poznati glumac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.