JA SAM KAO PLIVAČ KOJI SE SKORO UDAVIO: Završio je poslednji na izborima, pa objasnio i zašto! (FOTO)
Foto: Fonet

Ne da se, ali daće se!

JA SAM KAO PLIVAČ KOJI SE SKORO UDAVIO: Završio je poslednji na izborima, pa objasnio i zašto! (FOTO)

- Možda je moj nastup na ovim izborima bio najpribližniji nastupu plivača Eric Moussambani na OI u Sidneju. Čovek se skoro udavio u bazenu, ali je dostojanstveno otplivao svoju trku do kraja - napisao je on
Objavljeno: 07:50h

Miroslav Parović završio je na poslednjem mestu ovogodišnjih predsedničkih izbora, i jedini je kandidat koji nije prešao 1 odsto glasova.

On je na Fejsbuku objavio status kojim sumira ovogodišnju predsedničku trku, a mi ga prenosimo u celosti:

- Da zaključim oko izbora. Završio sam kao poslednji što se i dalo očekivati imajući u vidu sve okolnosti. Pre svega, ja jedini nisam bio u matrici referendumske atmosfere, a ujedno se nisam sprdao sa državom i izvrgivao ruglu sve vrednosti ovoga naroda. Ono što sam uspeo je da poberem nešto simpatija za političke teme i vrednosti koje smo propagirali. Takođe, bio sam dovoljno čovek da u izbornoj noći čestitam pobedniku i poželim mu sreću u važnom poslu, a iako sam popio nokaut već sam krenuo dalje da radim na promociji vrednosti i politike u koju čvrsto verujem. U životu treba znati i pobediti i izgubiti, a u oba slučaja se mora imati u vidu da je sve prolazno.

Možda je moj nastup na ovim izborima bio najpribližniji nastupu plivača Eric Moussambani na OI u Sidneju. Čovek se skoro udavio u bazenu, ali je dostojanstveno otplivao svoju trku do kraja. Zaključiću rečima velikog čoveka: Ne da se, ali daće se! - napisao je Parović na Fejsbuku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.