SNS TVRDI: Izbori nisu samo regularni, već najregularniji u poslednjih 20 godina!
Foto: Dragan Kadić

fer igra?!

SNS TVRDI: Izbori nisu samo regularni, već najregularniji u poslednjih 20 godina!

Na niz pitanja o regularnosti proteklih predsedničkih izbora, SNS izdaje saopštenje u kojem stoji da su ovo najregularniji izbori u prethodnih 20 godina
Objavljeno:

Odbor SNS izdao je saopštenje u kojem potvrđuje regularnost proteklih izbora. Uz to, dodaju i da su ovo "najregularniji izbori u prethodnih dvadeset godina".

Na zahtev DS-a za ponovnim raspisivanjem vanrednih lokalnih izbora u Novom Sadu, odrično su odgovorili, dodavši pritom da je nema ni vremena ni novca za gubljenje, i da su sve to samo očajnički potezi gubitnika.

"Demokratskoj stranci nije dovoljno ni to što je u Srpskoj Atini kandidat SNS-a i naših koalicionih partnera osvojio 19 odsto više glasova od drugoplasiranog Saše Jankovića, kandidata Demokratske stranke, pa sada traže i vanredne lokalne izbore.", poručili su iz SNS-a.

Iz DS-a su, međutim, izjavili da je je, shodno rezultatima predsedničkih izbora, jasno da gradska vlast više nema nikakav legitimitet, kao i da je određeni procenat glasova za kandidata Aleksandra Vučića obezbeđen nezakonitim i nepoznatim metodama.

Navode da je ovaj rezultat sa izbora proizvod kriminalnih i političkih organizacija, koje su prikupljale ove nezakonite glasove.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.