Jela sam čuveni botovski sendvič u centrali SNS! Mnogo je dobar, oždrala sam se! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

njam-njam!

Jela sam čuveni botovski sendvič u centrali SNS! Mnogo je dobar, oždrala sam se! (FOTO)

I tako sam ja, nakon cele muke, stajanja nekoliko sati, cimanja i jurnjave, ali i pobede kandidata koji nije bio moj favorit - ogladnela
Objavljeno: 16:56h

Da mi je neko rekao da ću se najesti botovskih sendviča, rekla bih mu da jede go.na.

Ipak, kad se ogladni na snagu stupa ono - "nužda zakon menja".

Sve je počelo rečenicom "Suzana, za izbore ti izveštavaš iz SNS-a". Ajde reko', što se mora nije teško. Akreditovala se, došla, sela, čekala spektakl.

Kad sam kročila u prostorije SNS-a na Novom Beogradu, bilo je 18.20 časova. Kako ne jedem ništa na javnim okupljanjima, u rancu sam za prvu pomoć imala malu plazmu i vodu.

Sat je kucao "kao lud". Vreme je letelo, a žvaka koja je varala stomak učinila je svoje. Dok se Nebojša Stefanović obraćao novinarima iskreno, apetita nije bilo...

foto: Printskrin/Youtube/Espreso.co.rs

Rezultati, naravno preliminiarni, polako su pristizali.

Za koga sam glasala ne bih da otkrivam, ali znam za koga nisam. Pobednike, jel'te nikad nisam volela. Tako me rezultati koji su pristizali iz minuta u minut baš i nisu oduševljavali.

Vreme sam ubijala na hodnicima štaba. Kako sam bila sama, morala sam da fotkam sve face koje su došle, ali i da zujim okolo i pratim šta se dešava.

Tako i bi. Na nogama sam dočekala tih famoznih 22.15 kad se medijima obratio novi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

foto: Printscreen/Youtube/Kurir

Proglasio je svoju pobedu na osnovu 80 odsto obrađenih podataka. Sve je bilo jasno kao dan, ili što bi on rekao "čisto kao suza".

I tako sam ja, nakon cele muke, stajanja nekoliko sati, cimanja i jurnjave, ali i pobede kandidata koji nije bio moj favorit - ogladnela.

Moram priznati, prekršila sam svoje pravilo - bez klopanja na terenima. Bila sam gladna kao pseto. A žensko kad je gladno, tooo... ne valja nikako.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.