ZUKORLIĆ ZA ESPRESO: Rezultat izbora je sasvim logičan sled, Vučićeva politika je u usponu, a opozicioni kandidati su bili bledi!
Foto: Filip Plavčić

iskrena podrška

ZUKORLIĆ ZA ESPRESO: Rezultat izbora je sasvim logičan sled, Vučićeva politika je u usponu, a opozicioni kandidati su bili bledi!

Zukorlić je rekao da su Bošnjaci rezonski odlučivali kome će dati glas
Objavljeno: 14:17h

Poslanik BDZ Sandžaka Muamer Zukorlić rekao je za Espreso da je očekivao da neće biti drugog kruga na predsedničkim izborima i da je to sasvim logičan ishod.

- Činjenica je da je politika Aleksandra Vučića u usponu, da nije potrošena, i tada je potpuno besmisleno da se vrše neke promene. To je svakako bio Vučićev adut. Opozicioni kandidati su bili potpuno bledi, kao i njihove kampanje, i samim tim se očekivao ovakav rezultat - rekao je Zukorlić, i dodao da je Aleksandar Vučić u Sandžaku osvojio oko 70 odsto glasova.

(UŽIVO) IZBORI - DAN POSLE: Čestitke stižu sa svih strana, Vučić i dalje na 55%!

OVU ČESTITKU SMO ČEKALI: Šta je Putin poručio Vučiću nakon izbora?

MEDIJI U SLOVENIJI: Zašto je Vučić prešao na manje uticajno mesto?

JOHANES HAN ČESTITAO VUČIĆU: Ovo je njegova prva poruka novom predsedniku

Prema njegovim rečima, Bošnjaci su rezonski odlučivali kome će dati glas.

- Mogu da kažem da sam se prilično zamorio u kampanji, zbog odnosa Bosne i Srbije, politike iz '90 - ih. Morao sam svima da objašnjavam zašto da glasaju za Vučića. Pričao sam im da ako smo politički sazreli, treba da damo glas Vučiću, i da se okrenemo ka budućnosti. To je politika pomirenja, i to je bio moj adut, i zbog toga sam srećan. To je naš ulog, mi smo investirali i dali doprinos ovoj vlasti - rekao je Zukorlić.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU ŠEŠELJ: Ako postanem predsednik dovešću POPOVE da OKADE zgradu PREDSEDNIŠTVA! (VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.