STEFANOVIĆ O ZADACIMA BUDUĆEG PREDSEDNIKA: Odluka o novom premijeru biće pažljivo donesena
Foto: Marina Lopičić

Očekivanja Nebojše STEFANOVIĆA

STEFANOVIĆ O ZADACIMA BUDUĆEG PREDSEDNIKA: Odluka o novom premijeru biće pažljivo donesena

Nebojša Stefanović, visoki funkcioner SNS , izjavio je danas da nije doneta bilo kakva odluka o tome ko će postati novi premijer Srbije. Uveren je kako će, kada bude doneta, u potpunosti služiti interesima građana
Objavljeno: 13:19h

Nebojša Stefanović, visoki funkcioner SNS , izjavio je danas da nije doneta bilo kakva odluka o tome ko će postati novi premijer Srbije. Uveren je kako će, kada bude doneta, u potpunosti služiti interesima građana.

"Misllim da je Aleksandar Vučić rekao da će to biti u naredna dva meseca, tako da ima vremena za to. U svakom slučaju, vlada funkcioniše i radi svoj posao, premijer je danas u Mostaru i obavlja svoj posao", komentarisao je nove okolnosti Stefanović na konferenciji za novinare.

(UŽIVO) IZBORI - DAN POSLE: SNS slavi, opozicija preti PREOKRETOM! RIK: Vučić i dalje na 55%!

Upitan da li smatra kako će upravo on preuzeti premijersko mesto, Stefanović je odgovorio da se ne vidi na tom mestu, niti mu je ono do sada nuđeno.

- Dok sam potreban, tu sam, spreman sam da radim i mislim da je to važno za svakog čoveka koji hoće da se prihvati javne funkcije - osvrnuo se Stefanović, ističući da smatra kako nije vreme da ostavi funkciju ministra kojoj se posvetio, budući da u MUP-u ima još mnogo toga da uradi.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.