PRVA IZJAVA PREDSEDNIKA SRBIJE POSLE GLASANJA: Vi dobro znate na čijoj sam ja strani!
Foto: beta / nemanja čabrić

Tomislav Nikolić

PRVA IZJAVA PREDSEDNIKA SRBIJE POSLE GLASANJA: Vi dobro znate na čijoj sam ja strani!

- Da ne zatvaramo kapije koje sam otvorio, već da ih otvorimo još više... - rekao je Nikolić
Objavljeno:

BEOGRAD - Predsednik SrbijeTomislav Nikolić očekuje da će građani Srbije izabrati predsednika, koji će nastaviti da predstavlja Srbiju na način na koji je to on radio, kao i da će Srbija biti još uspešnija.

- Očekujem da izaberemo predsednka koji će nastaviti, stići i krenuti sa puta do koga sam ja stigao, kao i nastaviti dalje. Očekujem da se politika Srbije ne menja, da se način na koji se Srbija predstavlja u svetu ne menja i da sačuvamo prijateljstva na istoku, zapadu, severu i jugu - rekao je Nikolić posle glasanja, oko 11 sati, u Osnovnoj školi Kralj Aleksandar prvi na Novom Beogradu.

- Da ne zatvaramo kapije koje sam otvorio, već da ih otvorimo još više - dodao je Nikolić.

foto: beta / nemanja čabrić

On je istakao da je uveren da Srbija neće menjati svoju politiku i da će ono što je do sada bilo uspešno samo biti još uspešnije u budućem periodu.

Nikolić očekuje da će današnji izbori proteći kao i uvek, odnosno da će to biti "svečanost kojom građani Srbije dokazuju svoju ozbiljnost i želju da učestvuju u načinu na koji se o sudbini Srbije odlučuje".

- Svima želim danas sreću i da svako dobije onoliko glasova koliko mu građani Srbije opredeljuju. VI (novinari) znate na čijom sam ja strani - dodao je Nikolić.

foto: Beta / Predrag Milosavljević

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.