IVICA DAČIĆ POSLE GLASANJA: Svi znate za koga sam glasao!
Foto: Fonet Fonetmsp

izjava potpredsednika vlade

IVICA DAČIĆ POSLE GLASANJA: Svi znate za koga sam glasao!

- Posle izbora ne treba gubiti vreme u nekim raspravama već se treba okrenuti poslu i onome što nas čeka - rekao je Dačić
Objavljeno:

Lider SPS Ivica Dačič izjavio je novinarima nakon glasanja da je važno da Srbija sačuva stabilnost, te da se nastavi sa stvaranjem jake moderne razvijene Srbije koja će biti poštovana i dodao da očekuje da ishod predsedničkih izbora doprinese da se stabilnost učvrsti.

- To nas je i rukovodilo da priđemo na ovakav način ideji o zajedničkom kandidatu na predsedničkim izborima i to je naše osnovno opredeljenje - rekao je dačić i dodao da celom svetu, a našem regionu posebno, upravo stabilnost nedostaje.

Dačić je dodao da posle izbora ne treba gubiti vreme "u nekim raspravama" već se treba okrenuti poslu i onome što nas čeka.

foto: Fonet Fonetmsp

- Premijer već sutra, prekosutra odlazi u posetu BiH, Mostaru tako da mi nastavljamo redovne aktivnosti - rekao je Dačić.

On je dodao da je važno da izbori prođu demokratski i mirno, da se sačuva stabilnost i da će ishod doprineti da se ona i učvrsti, što je kako je rekao i najvažnije.

-. Svi znaju za koga sam ja glasao i ja želim puno sreće i uspeha pre svega zbog Srbije u narednih pet godina - zaključio je Dačić.

Bonus video:

Glasanje gradjana u Beogradu

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.