Vučić EKSKLUZIVNO: Ako bude 2. kruga, izlazim na TV DUEL!
Foto: Adria Media TV

PRATITE UŽIVO!

Vučić EKSKLUZIVNO: Ako bude 2. kruga, izlazim na TV DUEL!

Aleksandar Vučić, predsednički kandidat vladajuće koalicije i aktuelni premijer kaže da ne isključuje mogućnost drugog izbornog kruga i tek ako ga bude ući će u TV duel sa protivkandidatom...
Objavljeno:

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić je gost talk show-a "Da se ne lažemo" gde odgovara na pitanja o ekonomiji, o optužbama svojih protivnika, o svom bratu, o krivičnoj prijavi koju je protiv njega podneo kandidat Saša Radulović..

Aleksandar Vučić, predsednički kandidat vladajuće koalicije i aktuelni premijer kaže da ne isključuje mogućnost drugog izbornog kruga i tek ako ga bude ući će u TV duel sa protivkandidatom.

Vučić je na početku rekao da uvek održi svoju reč za razliku od onih koji to neće ni za 3.500 godina i dodao da je poruka spota bila da je moguće razgovarati i i sa onima koji misle drugačije i koji samo znaju da kritikuju.

Na primedbu da veliki broj glasača ne razume ekonomskli rečnik kojim se svakodnevno služi Vučić se složio da neće, ali naglasio da su to objektivni i tačni podaci i da su to jedina merila kojima može ljudima da se objasni.

- Znam koliko narod teško živi. Skoro da ne postoji selo u Srbiji u kome nisam bio, a u svakom opštinskom sedištu sam bio i po nekoliko puta.

Na pitanje da je li tačno da su nas samo investicije koštale milijardu evra Vučić je rekao da je mislio da informacija dolazi od nekog ozbiljnog a ne od Saše Radulovića.

Na pitanje zašto izbegava tve duele Vučić je upitao sa kim treba da izađe na Tv duel, ko je taj drugoplasirani koji je sa kim treba da se suoči i rekao da će izaći sa onim koji bude najjači i koji uđe u drugi krug.

Na pitanje gde njegov brat radi Vučić je odgovorio da radi u zavodu za izradu novčanica i da živi u stanu koji je pre 14 godina uzeo na kredit i odgovorio na spekulacije o tome da je njegov brat kupio Franš:

- Ja vas pitam čiji je „Franš“ i kad ga je to kupio i gde ga je to kupio? Pa pričali ste da ima zemlju od Topole do Palanke ne znam gde, pokažite mi gde tu želju ima - rekao je Vučić

Što se tiče krivične prijave koju je Saša Janković podneo protv njega i njegovog brata Aleksandar Vučić je rekao da je ta tužba zbog netačnih činjenica odbačena.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.