BOBI MARJANOVIĆ, DRAGAN DŽAJIĆ, ŽELJKO SAMARDŽIĆ, DAVOR ŠTEFANEK... Evo ko je još na "LISTI 600" podrške Vučiću!
Foto: Fonet, Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Dragan Kadić

ozbiljan spisak

BOBI MARJANOVIĆ, DRAGAN DŽAJIĆ, ŽELJKO SAMARDŽIĆ, DAVOR ŠTEFANEK... Evo ko je još na "LISTI 600" podrške Vučiću!

Među potpisnicima je čak 535 profesora univerziteta i osam članova Srpske akademije nauka i umetnosti
Objavljeno: 13:39h

Mnogi ostvareni akademici, kulturni radnici, umetnici i sportisti potpisali proglas "Za bolju Srbiju". 535 profesora univerziteta i osam članova SANU je javno podržalo predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Više od 600 uglednih ličnosti parafiralo je proglas "Za bolju Srbiju" u kojem, kako poručuju, svojim imenom, znanjem i rezultatima staju uz kandidaturu lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Među potpisnicima je čak 535 profesora univerziteta i osam članova Srpske akademije nauka i umetnosti. Tu su, između ostalih, akademik Vlado Strugar, dekan Pravnog fakulteta u Beogradu Sima Avramović.

foto: Printscreen/Youtube/Kurir

Podršku Vučiću svojim potpisom dali su i poznati umetnici, reditelji Milorad Marinković i Jug Radivojević, glumci Lazar Ristovski i Goran Sultanović, slikar Milan Cile Marinković, direktor Baleta Narodnog pozorišta Konstantin Kostjukov, operski pevač Oliver Njego.

I brojni sportisti javno su svoj glas dali Vučiću, pa se na "listi 600" nalaze i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, fudbaleri Nemanja Matić, Dragan Džajić, Boško Đurovski, Vladan Lukić, ali i košarkaši Boban Marjanović, Nikola Peković, Goran Grbović i Nebojša Ilić.

Kandidaturu Vučića podržavaju i olimpijski džudo šampion Davor Štefanek i odbojkaški trener Zoran Gajić.

foto: Printscreen

U tekstu proglasa, između ostalog, navodi se da su svi spremni da se zajedno sa Vučićem bore za bolju Srbiju, jer je on garant pristojne i uređene zemlje.

- Zato što želimo da Srbija nastavi da napreduje i da se menja, da gradi mostove sa susedima, da bude na evropskom putu i ima najbolju saradnju sa Rusijom i Kinom. Zato što želimo da nas predstavlja onaj ko ima najveći ugled i poštovanje u svetu - samo su neki od razloga navedenih u proglasu, a zbog kojih će potpisnici 2. aprila zaokružiti Vučića.

Na spisku onih koji su podržali lidera SNS su i Ljiljana Habjanović Đurović, Ivan Tasovac, Branko Milićević Kockica, Neda Ukraden, Željko Samardžić, Merima Njegomir...

Bonus video:

Espreso intervju nedelje: Milan Stamatović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.