Laza Ristovski danas podržava Vučića i SNS. Ne tako davno bio je za Vučićevog najvećeg političkog neprijatelja (VIDEO)
Foto: prtsc/yotube, prtsc/kurirtv

Kako vetar dune

Laza Ristovski danas podržava Vučića i SNS. Ne tako davno bio je za Vučićevog najvećeg političkog neprijatelja (VIDEO)

Neko bi rekao da poznati glumac glasa za onog ko je na vlasti...
Objavljeno:

Primer da ljudi menjaju poltička uverenja, ali i stranke za koje glasaju, ima puno. Samo u novijoj političkoj istoriji bilo je mnogo konvertita koji su danas bili za ovu, a sutra za onu stranku. Uglavnom ako je ona na vlasti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najnoviji primer je onaj jednog od najboljih srpskih glumaca Laze Ristovskog. Laza je održao upečatljiv govor u beogradskoj Areni, na konvenciji SNS, u kome je plastično objasnio zašto je za Vučića i šta to zamera ostalim kandidatima.

- Postoji samo jedna, a ne pet Srbija. Nema građanske bez seljačke Srbije, a njen predsednik će biti Vučić - poručio je Ristovski, pa nastavio:

- Kako će to Saša Janković vratiti osmeh na lice Srbije kad se nikad nije nasmejao? Kako da verujem da će Vuk Jeremić biti dobar predsednik kad će kad izgubi izbore otići negde u beli svet, u neku fotelju? Čini mi se da bi neke žene dobile više glasova nego oni - poentirao je glumac.

PODRŠKA ZA DINKIĆA, OVAJ, TADIĆA, OVAJ, VUČIĆA: Beli je učio od ovih ljudi, PRAVIH PRELETAČEVIĆA!

GDE SU FRAJLE? TAMO GDE JE VLAST! Pevaju za SNS, a nekad su podržavale ljutog protivnika! (FOTO)

DAČIĆ NA MITINGU SNS: Ko je mislio da glasa za mene, nek glasa za Vučiča, a ne IZMIŠLJENE LIKOVE!

Ne tako davno, pre samo 5 godina, Ristovski je vrteo drugu priču. Tada, 2012. godine, trku za predsednika Srbije trčali su Boris Tadić ispred DS i Tomislav Nikolić ispred SNS. Iste one partije koju danas Laza zdušno podržava.

Pa da čujemo šta nam je to Ristovski poručivao i kako je obašnjavao zašto je DS bolja od SNS, odnosno Tadić od Nikolića:

- S jedne strane imamo predsednika, profesionalca, Borisa Tadića, a s druge strane kandidata broj 2, koji kako vreme više prolazi pokazuje svoje pravo lice. On je politički amater i gubitnik, nepredvidiv, nepouzdan i agresivan - telalio je tih dana Laza o Tomi, koji je sasvim sigurno juče sreo Nikolića u Areni na skupu SNS.

Šta mu je tad rekao nije nam poznato, ali da je okrenuo ćurak naopako - jeste.

Pet godina je puno u životu čoveka, nauči se svašta, raskrsti s nekim zabludama, životnim, ali i političkim. Ima Ristovski prava i na to i niko mu ga ne osporava.

Ali, ne možemo, a da se ne prisetimo onog seljaka koji je na pitanje Vuka Draškovića zašto ne glasa za njega, iako ga podržava, rekao:

- Glasaću za tebe kad dođeš na vlast!

Čudna je ta seljačka pamet...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.