KAKVA PROVOKACIJA BELOG! Hoće da zove HERMANA GERINGA u Beograd na miting 6. aprila?!
Foto: Dragan Kadić, Wikipedia

šta reći?

KAKVA PROVOKACIJA BELOG! Hoće da zove HERMANA GERINGA u Beograd na miting 6. aprila?!

Beli je na svoj Tviter nalog okačio status "Je l zna neko ko je bio šef Luftwaffe '41? Pišem pozivnice za miting 06.04. u BG pa da pozovem čoveka"
Objavljeno: 13:29h

Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli je veoma aktivan na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje razne postove, i većina je komična.

Sada je otišao malo dalje, pa je odlučio da "pozove" osuđenog ratnog zločinca iz Drugog svetskog rata i šefa ratnog vazduhoplovstva Hermana Geringa u Beograd, i to 6. aprila, kada su Nemci bombardovali Beograd u Drugom svetskom ratu, i kada je poginulo između dve i četiri hiljade ljudi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Beli je na svoj Tviter nalog okačio status "Je l zna neko ko je bio šef Luftwaffe '41? Pišem pozivnice za miting 06.04. u BG pa da pozovem čoveka".

Ovaj tvit predsedničkog kandidata Ljubiše Preletačevića Belog izazvao je mnogo negativnih komentara na Tviteru, uz obrazloženje da se "sa nekim stvarima se ne treba zezati". To je svakako bombardovanje Beograda '41. u kojem je poginulo nekoliko hiljada ljudi.

Međutim, Beli se nije zaustavio na ovom tvitu, pa je odmah posle pitao da li "taj Gering i Ler imaju tviter da im šibne pozivnicu u DM"?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.