IZAŠAO NOVI VUČIĆEV SPOT: I u njemu jedno VELIKO IZNENAĐENJE! (VIDEO)
Foto: prtsc/yotube

predizborna kampanja

IZAŠAO NOVI VUČIĆEV SPOT: I u njemu jedno VELIKO IZNENAĐENJE! (VIDEO)

U novom predizbornom spotu Aleksandra Vučića fokus nije on, već zadovoljni radnici
Objavljeno:

Novi spot predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića prikazuje radnike koji pričaju o svom poslu, radnim mestima, i kako je u poslednje tri godine otvoreno 55 novih fabrika širom Srbije i 130.000 novih radnih mesta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U novom predizbornom spotu Aleksandra Vučića fokus nije on, već zadovoljni radnici, koji pričaju o svom poslu, kako su ga dobili, ali i da li će ove godine izaći na izbore. Veliko iznenađenje je što se u spotu ne prikazuje predsdnički kandidat Aleksandar Vučić, već su fokus radnici.

Pogledajte novi spot Aleksandra Vučića:

Na kraju spota se čuje Vučićev glas koji izgovara "Moramo nastaviti da idemo napred, brže, jače, bolje.

Pojavio se i još jedan spot, veoma sličan prethodnom, a u njemu se govori o tome da je pre tri godine Srbija bila na ivici bankrota, i da su uz mnogo napornog rada Srbiju izveli na pravi put i spasu ekonomiju.

- Privukli smo brojne strane investicije u odlučnoj borbi protiv nezaposlenosti. U poslednje tri godine uspeli smo da sačuvamo Železaru Smederevo - govori Aleksandar Vučić u novom spotu, i dodaje da je jedini cilj kandidata bivšeg režima da unište sve ono što su za poslednje tri godine postigli.

Pogledajte spot:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.