JEREMIĆ: Policija nam ulazi u prostorije, popisuju nas, vode SPECIJALNI RAT
Foto: Promo

izbori 2017

JEREMIĆ: Policija nam ulazi u prostorije, popisuju nas, vode SPECIJALNI RAT

Tim Vuka Jeremića izdao je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti
Objavljeno: 15:30h

Predsednički kandidat Vuk Jeremić upitao je danas premijera Srbije i predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića "čega se plaši, kada istraživanja koje plasira u medije govore da on ima daleko preko 50 odsto podrške građana, dok je on (Jeremić) po tim istraživanjima tek četvrti ili peti".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Mislim da ta istraživanja nisu tačna i da razlog zbog čega je sva oštrica i svi resursi režima usmereni na mene upravo to što razumeju ko im je na ovim izborima najozbiljniji protivnik - naglasio je Jeremić.

- Režim nastavlja sa specijalnim ratom i u njemu više ne bira nikakva sredstva. Policija nam ulazi u prostorije i popisuje ljude. Narodna banka Srbije je tražila od svih poslovnih banaka da im se dostave imena, adrese i matični brojevi građana Srbije koji su se usudili da naprave donaciju našoj kampanji - rekao je Jeremić.

Jeremić je ukazao da se nastavlja do sada nezabeležena kampanja u medijima, ističući kao primer saopštenje Srpske napredne stranke, koje potpisuje potpredsednik te stranke Milenko Jovanov, u kojem je navedeno da "celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova supruga Nataša Jeremić".

Predsednički kandidat Vuk Jeremić danas je u Kikindi, gde će razgovarati sa građanima i posetiti kancelariju svog lokalnog tima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.