NEKO JOŠ STUDIRA, A NEKO SE UPISAO U SLAVNE KNJIGE FAKULTETA: Koliko su obrazovani kandidati za predsednika? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Zorana Jevtić, Reuter/Marko Đurica, Dado Đilas

diplome na sunce

NEKO JOŠ STUDIRA, A NEKO SE UPISAO U SLAVNE KNJIGE FAKULTETA: Koliko su obrazovani kandidati za predsednika? (FOTO)

Znamo kad su izbori, znamo redosled kandidata, a evo i koje diplome poseduju...
Objavljeno:

Izbori samo što nisu. Konačno su poznati svi predsednički kandidati, i možemo reći da ovog puta ekipa nije mala, ali jeste odabrana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Poznata je halabuka koja je nastala oko diplome još uvek aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića. Da li je Toma učio pa dobio diplomu ili je kupio, nikada nije do kraja razjašnjeno.

Obrazovanje sadašnjih kandidata je, priznaćemo, na zavidnom nivu, a da li će tu prednost iskoristiti i učiniti Srbiju boljom, ostaje nam da vidimo...

*Saša Janković

foto: beta

Do skoro zaštitinik građana, a sada kandidat za predsednika, Saša Janković, diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu 1996. godine, na smeru za upravno pravo. Na Fakultetu političkih nauka je 2005. godine završio specijalističke studije bezbednosti i stekao zvanje specijaliste za nacionalnu i globalnu bezbednost.

*Vuk Jeremić

foto: Fonet

Vuk Jeremić je završio prvu beogradsku gimnaziju gde mu je psihologiju predavao bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Diplomirao je teorijsku fiziku na Univerzitetu Kembridž, a magistarske studije iz oblasti državne administracije završio je na Univerzitetu Harvard.

*Miroslav Parović

foto: Nemanja Pančić

Osnovnu školu završio je u mestu Jaša Tomić, a srednju elektrotehničku školu "Nikola Tesla" u Zrenjaninu. Na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu završio je elektrotehniku kao jedan od najboljih studenata generacije i stekao zvanje: diplomirani inženjer - master elektrotehnike i master računarstva.

*Saša Radulović

foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Saša Radulović, predsednik pokreta Dosta je bilo, 1989. godine završio je Elektrotehnički fakultet u Sarajevu, smer "Automatika i elektronika".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.