E, OVO JE DNO DNA! Natašu Jeremić zverski vređaju na FB zbog toga što ne može da dobije bebu! (FOTO)
Foto: Promo, Reuters

prekardašilo!

E, OVO JE DNO DNA! Natašu Jeremić zverski vređaju na FB zbog toga što ne može da dobije bebu! (FOTO)

- Pa ja sada prepoznao bivšu spikerku RTS. Nije popila čašu vina jer se lečila od alkoholizma - piše u objavi, ali to nije njen najgori deo!
Objavljeno: 09:09h

Još se nije slegla bura oko konferencije Nataše Jeremić, na kojoj je, pored ostalog, iznela da 10 godina pokušava da sa svojim mužem, sada predsedničkim kandidatom Vukom Jeremićem ostvari potomostvo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

VUKU JEREMIĆU SRCE SAMO ŠTO NIJE PREPUKLO: Pogledajte kako plače i grca dok Nataša govori o BEBI KOJU NE MOGU DA DOBIJU! (VIDEO)

Ipak, iako su je mnogi osudili što je iznela lične stvari, navodno radi kampanje, izgleda da su se i Srbi na društvenim mrežama "zaigrali". Tako je jedan od korisnika Fejsbuka žestoko izvređao Natašu Jeremić, i to zbog činjenice da se nije još uvek ostvarila kao majka.

NATAŠA JEREMIĆ SE RASPLAKALA: Vuk i ja se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu! (VIDEO)

- Pa ja sada prepoznao bivšu spikerku RTS. Nije popila čašu vina jer se lečila od alkoholizma. I zato i nisu ni imali decu, a vala niti će ih imati jer je jalovica i dala se lojari - napisao je korisnik i zgrozio internet javnost.

foto: Twitter printscreen

Korisnici takođe primećuju da izvesni gospodin na svom profilu deli verske i bogougodne poruke, a teško da je ovakvo vređanje hrišćanski!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.