TI SI MAGARE KOJE TEGLI LJUDE SVE OVE GODINE NE BI LI SE ZATAŠKALE AFERE: Glumac žestoko ISPROZIVAO DAČIĆA!
Foto: Stefan Jokić, Beta

ODGOVORIO MINISTRU!

TI SI MAGARE KOJE TEGLI LJUDE SVE OVE GODINE NE BI LI SE ZATAŠKALE AFERE: Glumac žestoko ISPROZIVAO DAČIĆA!

Glumac Branislav Trifunović, jedan od potpisnika Apela 100, kaže da ne razume kako Dačić može ikome da drži moralne pridikE
Objavljeno:

Šef diplomatije potpisnike Apela 100 nazvao magarcima koji nose izmišljenog mesiju, a glumac mu poručio da je on magare koje vuče razne ljude da bi prikrio afere.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pošto je lider SPS Ivica Dačić opisao potpisnike Apela 100, koji su podržali predsedničku kandidaturu Saše Jankovića, kao magarce koji nose izmišljenog mesiju na izbore, oni su mu oštro odgovorili da je on magarac koji vuče svakakve likove ne bi li zataškao svoje afere i spasao se zatvora.

- Pogubno je najviše što mi sami izmišljamo te nove mesije raznim apelima, u kojima na sebe uzimamo ulogu mudraca sa istoka, koji su, iznebuha, videli sjajnu zvezdu, pratili je, i ona nas dovela baš do mesije, iliti Saše Jankovića - napisao je Dačić za Kurir u kolumni, naslovljenoj sa „Neću da budem magare“, pre tri dana.

Ivica Dačić SKROZ ISKRENO: Neću da budem ničije MAGARE! (FOTO)

DAČIĆ OTKRIO TAJNU: Jeremići pobegli u London tokom bombardovanja

foto: Fonet

Ko veruje u čuda - Ne bih u tome učestvovao, kada razmislim. Ne bih, baš zato što sam intelektualac i što smatram da to ne bih bio kada bih bilo kada pristao da verujem u čuda, ili kada bih, što je još gore, pristao da budem magare na čijim će leđima neko ući u svoj Jerusalim, na svoje izbore - napisao je šef SPS i tako potpisnike Apela 100, koji su podržali Jankovića, nazvao magarcima. Glumac Branislav Trifunović, jedan od potpisnika Apela 100, kaže da ne razume kako Dačić može ikome da drži moralne pridike.

- Ne mogu da komentarišem izjave čoveka koji ima toliko afera, a očigledno je on magare koje tegli raznorazne ljude sve ove godine ne bi li mu se te aferice zataškale. Zašto komentarisati čoveka koji ima sve to iza sebe, pogotovu njega. Da on nekome drži moralne pridike, to stvarno ne razumem - rekao je Trifunović u razgovoru za Kurir.

Povratak u devedesete Ništa blaži nije bio ni „mesija“ Saša Janković. Boris Tadić je jednom rehabilitovao Socijalističku partiju od istorijske odgovornosti za zločine Miloševićevog režima. Dačić vraća SPS u devedesete, i to kao poniznog slugu onih koji su nekad služili SPS. Šteta.

Odgovori potpisnika Apela 100

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.