DAČIĆ OTKRIO TAJNU: Jeremići pobegli u London tokom bombardovanja
Foto: Fonet Fonetmsp / Beta Emil Vas

sudbina jednog naroda

DAČIĆ OTKRIO TAJNU: Jeremići pobegli u London tokom bombardovanja

Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić rekao je juče da je Vuka Jeremića i njegovu porodicu u vreme bombardovanja 1999. iz Srbije sklonio bivši predsednik Skupštine Dragan Tomić
Objavljeno: 21:44h

Socijalista tvrdi da je porodicu predsedničkog kandidata u inostranstvo sklonio nekadašnji predsednik Skupštine Dragan Tomić. Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić rekao je juče da je Vuka Jeremića i njegovu porodicu u vreme bombardovanja 1999. iz Srbije sklonio bivši predsednik Skupštine Dragan Tomić, piše kurir.rs.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Gostujući na TV Pink, Dačić je kritikovao Jremićeve tvrdnje da je „kriva politika devedesetih godina“. Spočitao mu je da u vreme kada je srpski narod preživeo najteži period Jeremić nije bio u Srbiji i nije delio sudbinu svog naroda.

PODRŠKA ZA DINKIĆA, OVAJ, TADIĆA, OVAJ, VUČIĆA: Beli je učio od ovih ljudi, PRAVIH PRELETAČEVIĆA!

foto: Beta / Emil Vas

- Posebno je nekorektan način na koji govori o devedesetim godinama, a zna se da je bivši predsednik Skupštine Dragan Tomić poslao Jeremićevu porodicu u London za vreme bombardovanja. Ne bih sad da otkrivam više detalja - rekao je Dačić.

Lider SPS nije želeo dalje da govori o tome. Međutim, izvor Kurira tvrdi da su Jeremićevi sklonjeni.

foto: Nebojša Mandić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.