U 72. GODINI! Koštunica oženio ljubav iz detinjstva! Stari vuk u punoj snazi! (VIDEO)
Foto: Beta

bez starca nema udarca!

U 72. GODINI! Koštunica oženio ljubav iz detinjstva! Stari vuk u punoj snazi! (VIDEO)

Sanda Rašković mu poželela sve najlepše! Voja poručuje: Neobavešteni ste!
Objavljeno: 13:18h

Vojislav Koštunica (72), nekadašnji premijer i bivši predsednik DSS-a, navodno je stao na ludi kamen, saznaje „Alo!“.

Kupila sam patike u Beču, a u BG doživela šok! ZAŠTO NIKADA VIŠE NEĆU KUPOVATI U SRBIJI?

On se, prema rečima našeg odlično obaveštenog izvora, oženio Ljiljanom, svojom dugogodišnjom prijateljicom i ljubavlju iz detinjstva!

Iako mu je supruga Zorica Radović (66) preminula pre nepune dve godine, prema rečima njegovog prijatelja, Koštunica je shvatio da mora da nastavi sa životom i pokuša ponovo da pronađe sreću i oseti ljubav.

- Njih dvoje se poznaju godinama, zajedno su odrasli na Dorćolu, bili su nerazdvojini skoro ceo život. U ranoj mladosti kratko su bili u ljubavnoj vezi, a nakon toga su ostali dobri prijatelji. Nakon Zoričine smrti još više su se zbližili, Ljiljana mu je bila najveći oslonac i rame za plakanje u tom za njega teškom periodu i eto, oživele su te nekadašnje emocije.

- Sada žive zajedno u njegovoj kući na Dorćolu, srećni su i zaljubljeni, vode lep, miran ili što bi se reklo penzionerski život - ispričao nam je prijatelj nekadašnjeg lidera DSS-a.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da je ova priča vrlo moguća, uverile su nas juče i komšije bivšeg premijera Koštunice. Oni su nam ispričali da zaljubljene golupčiće gledaju na Dorćolu svakodnevno.

- Svaki treći-četvrti dan dođu zajedno u naš kafić na kaficu, posede oko pola sata, popričaju i nastave da se šetaju po kraju. Ja ih gledam zajedno najmanje godinu dana, koliko ovde radim, i moram vam reći da sam primetio da su baš pažljivi jedno prema drugom. Zajedno idu i u prodavnicu po namirnice - ispričao nam je konobar iz jednog kafića koji se nalazi nedaleko od kuće Vojislava Koštunice.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.