PREDIZBORNA TEORIJA ZAVERE: Vučić možda jeste šesti na glasačkom listiću, ali je to najbolje mesto. Evo zašto!
Foto: prtsc

da li se slažete?

PREDIZBORNA TEORIJA ZAVERE: Vučić možda jeste šesti na glasačkom listiću, ali je to najbolje mesto. Evo zašto!

Neki forumaši i tviteraši su bili "sigurni" da će Vučić dobiti broj 1, ali kad ih je realnost demantovala, spremno su se dočekali na noge s novim objašnjenjem
Objavljeno: 10:02h

Sinoć je Republička izborna komisija utvrdila redosled kandidata na predsedničkim izborima 2. aprila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Podsetimo, broj 1 je dobio Saša Janković, broj 2 je Vuk Jeremić, 3 je Miroslav Parović, 4 Saša Radulović, 5 Ljubiša Preletačević Beli, 6 Aleksandar Vučić, 7 Boško Obradović, 8 Vojislav Šešelj, 9 Aleksandar Popović, 10 Milan Stamatović i 11 Nenad Čanak.

Mnogi teoretičari zavere su u danima koji su prethodili žrebu kojim je određen redosled kandidata tvrdili da će "Vučić sigurno da bude broj 1", i da je to "stari trik svih vlasti od Slobe naovamo".

Sinoćnje žrebanje unelo je pometnju u redove (mahom tviteraša, ali i forumaša) koji "znaju kako stvari funkcionišu", pa im u početku nije bilo jasno kako to da je Vučić dobio broj 6, a dvojica "najopozicionih" kandidata, Saša Janković i Vuk Jeremić, broj 1 i broj 2.

Sve dok se neko nije dosetio da je "i ovo namešteno", i da je "Vučić dobio broj 6 da bi bio u samoj sredini i da bi bio najupadljiviji".

foto: Printscreen

Ono što su oni ustvrdili, a odgovara realnosti, je činjenica da Aleksandar Vučić jeste najupadljiviji, pošto mu se kandidatura čita u 7 redova, za razliku od ostalih kandidata, koji su popunili po red, najviše dva.

Iza Vučićevog imena i prezimena, naime, stoji podrška Koalicije SNS, SPS, SDPS, JS, PS, SPO, Snaga Srbije i SVM. S punim nazivima.

A kako izgleda glasački listić, sinoć je objavio narodni poslanik Vladimir Đukanović Đuka, na svom tviteru.

Đuka je i zaokružio jednog kandidata, pustićemo vas da pogađate kojeg.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.