NAPADNUTA AKTIVISTKINJA TIMA VUKA JEREMIĆA U NIŠU: Delila promotivni materijal, zadobila povrede u delu oka i pukla joj arkada!
Foto: Nebojša Mandić

sramota!

NAPADNUTA AKTIVISTKINJA TIMA VUKA JEREMIĆA U NIŠU: Delila promotivni materijal, zadobila povrede u delu oka i pukla joj arkada!

Devojka je trenutno u policiji gde daje izjavu
Objavljeno: 16:25h

U Nišu je danas napadnuta aktivistkinja Tima Vuka Jeremića dok je delila promotivni materijal građanima kojim se najavljuje izborna konvencija Vuka Jeremića u Nišu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema informacijama sa terena, devojka je trenutno u policiji gde daje izjavu. Povređena je u predelu oka i pretpostavlja da joj je pukla arkada. Tim Vuka Jeremića najoštrije osuđuje svaki vid fizičkog obračuna, posebno u političke svrhe, a naročito nasilje prema ženama i mladima. Napad u Nišu dogodio se samo dan nakon što smo ministra policije pismom obavestili o svim napadima na aktiviste tima Vuka Jeremića od početka kampanje. Poručujemo banditima iz SNS-a da ih se ne plašimo i da će uskoro profunkcionisati pravna država, kada će će snositi pune zakonske posledice svojih dela.

MUP je objavio da je osoba koja je napala aktivistikinju identifikovana. kako su naveli obavešteno je i tužilaštvo u Nišu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.