Šešelj: Radovao sam se kad je ubijen Đinđić, kao i Toma i Vučić!
Foto: Fonet, Youtube printscreen

bez dlake na jeziku

Šešelj: Radovao sam se kad je ubijen Đinđić, kao i Toma i Vučić!

- Ključ Đinđićevog ubistva je odgovor na pitanje ko je naredio da se streljaju Dušan Spasojević i Mile Luković Kum, koji su živi uhapšeni, preslušavani, batinjani i na kraju ubijeni - zaključio je Šešelj
Objavljeno:

Lider SRS, i predsednički kandidat Vojislav Šešelj je gostujući na RTV kazao da se radovao ubistvu premijera Srbije Zorana Đinđića, kao što su se radovali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, kao i da se zalaže za to da se utvrdi politička pozadina tog atentata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šešelj je u emisiji Pravi ugao kazai da bi pomilovao Zvezdana Jovanovića, osuđenog za ubistvo Zorana Đinđića.

- Nema nikakvih dokaza da je ubio Đinđića. Vođen je režiran postupak, dobili ste poslasticu za kraj emisije, nemojte da se ljutite... Saslušavao ga je Rodoljub Milović, ništa nije priznao i pod batinama, a onda su mu pretili da će mu u uslovima vanrednog stanja likvidirati celu porodicu - naveo je Šešelj.

Na konstataciju autorke emisije da on to sve saznaje iz svojih izvora bliskih Zemunskom kriminalnom klanu, Šešelj je rekao da to znaju svi advokati u tom procesu i da je Jovanović potpisao izjavu bez prisustva svog advokata. - Ključ Đinđićevog ubistva je odgovor na pitanje ko je naredio da se streljaju Dušan Spasojević i Mile Luković Kum, koji su živi uhapšeni, preslušavani, batinjani i na kraju ubijeni - zaključio je Šešelj.

(Espreso.co.rs / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.