BELI JE BIO I REPER Mi nismo kao vi, čobani lakirani! Da li je još tada pesmom predvideo sve?! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

rani radovi

BELI JE BIO I REPER Mi nismo kao vi, čobani lakirani! Da li je još tada pesmom predvideo sve?! (VIDEO)

Premda je Luka, odnosno Ljubiša sada u epicentru zbivanja na srpskoj političkoj sceni, mi smo se malo pozabavili "ranijim radovima", ovog šarmantnog i duhovitog mladića
Objavljeno:

Ljubiša Preletačević Beli, definitivno je tema broj jedan poslednjih dana. Beli je svojom kandidaturom uzburkao Srbiju i njene građane, a prema procenama mnogih, on će na predstojećim izborima dobiti glas velikog broja apstinenata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako mnogi misle da je Luka Maksimović, "slavu" stekao tek nakon što je postao Ljubiša Preletačević Beli, varaju se. I to golemo!

foto: facebook / Ljubiša Preletačević Beli

Naime, Luka i njegova ekipa već godinama snimaju interesantne video klipove i sve kače na svoj Jutjub kanal - Sramu probo nisi.

Premda je Luka, odnosno Ljubiša sada u epicentru zbivanja na srpskoj političkoj sceni, mi smo se malo pozabavili "ranijim radovima", ovog šarmantnog i duhovitog mladića.

A ono što smo otkrili, čini da ga cenimo još više. Dečko je "multipraktik" definitivno. Osim što je kandidat kojeg obožavaju kako mladi, tako i stari, verovali ili ne, Beli je plivao i u drugim vodama. Pevačkim!

Naime, Luka se oprobao i u repovanju! Na Jutjubu postoji nekoliko pesama koje izvodi pod nazivom YOUNG JMC.

Beli je repovao o sistemu, o mladima, o "hoodu" i mnogim drugim stvarima.

Čini se da je još tada pobrao simpatije mnogih. Naravno, sada je popularniji to je sigurno, ali ko sme posle da kaže da je Ljubiša tamo neki mladić iz senke??

Poslušajte neke od pesama u Preletačevićevoj interpretaciji:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.