BELI JE AKADEMIK ZA SVE OSTALE, A VUČIĆ ĆE NA IZBORIMA...Ivica Dačić rekao šta misli! (FOTO)
Foto: Fonet

RAZMIŠLJAO...

BELI JE AKADEMIK ZA SVE OSTALE, A VUČIĆ ĆE NA IZBORIMA...Ivica Dačić rekao šta misli! (FOTO)

Dačić je rekao da Vučić nije stranački kandidat, već kandidat naroda i svih gradjana Srbije, i da nema potrebe da se izjašnjava o "raznim bajkama i fatamorganama" drugih predsedničkih kandidata
Objavljeno:

Predsednik Socijalsitičke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras na predizbornom mitigu u Zrenjaninu da je pobeda predsedničkog kandidata vladajuće kolacije Aleksandra Vućića jedini grant za budućnost, stabilnost, i za kontinuitet poštovanja Srbije u svetu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Srbiji su potrebni predsednik i vlada koja će voditi računa o interesima našeg naroda i gradjana Srbije, a ne da se o nama odlučuje u Briselu, Vašingtonu, Moskvi, Pekingu - svejedno, odlučivaće se ovde u Zrenjaninu, u mojoj Žitoradji, bilo gde, ali ovde u Srbiji", rekao je Dačić.

Dodao je da, bez obzira na to što su svi sigurni u pobedu Vučića, "utakmicu" ne treba olako shvatiti, jer, "i Barselona mora da postigne gol da bi pobedila".

foto: Beta

Dačić je rekao da Vučić nije stranački kandidat, već kandidat naroda i svih gradjana Srbije, i da nema potrebe da se izjašnjava o "raznim bajkama i fatamorganama" drugih predsedničkih kandidata.

BELOG OPTUŽILI DA JE PLAGIJATOR! Iskopirao političara s dugom kosom i bradom koji je jahao konja?! (FOTO)

Lider SPS-a je rekao da je predsednički kandidat Luka Maksimović, alijas "Ljubiša Preletačević - Beli", "akademik za sve ostale koji se bore protiv Vučića".

foto: Filip Plavčić

"Ne bi me čudilo da (Beli) osvoji više glasova od njih, jer se njihova politika sastoji samo u jednoj rečenici: da su protiv Vučića i da mrze Vučića, a mrzeći njega, mrze ne samo SNS i nas koji smo s njim, već i interese Srbije", ocenio je Dačić.

Lider SPS-a rekao je i da "mora da pomene" i predsedničkog kandidata iz Vojvodine Nenada Čanka koji "Rusima kaže da idu kući", a "voleo bih da su to rekli i onima koji su bombardovali Srbiju".

Na večerašnjem skupu u Kulturnom centru Zrenjanina govorili su i predsednik Pokrajinskg odbora SPS Dušan Bajatović, potpredsednik SNS Milenko Jovanov, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predsednik zrenjaninskog odbora SPS Željko Malušić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.