Preletačevićeva bivša sada pati što ga je ostavila: Da mi je neko rekao tada da će moja prva ljubav da se kandiduje za preCednika... (FOTO)
Foto: facebook / Ljubiša Preletačević Beli

sad se kaje...

Preletačevićeva bivša sada pati što ga je ostavila: Da mi je neko rekao tada da će moja prva ljubav da se kandiduje za preCednika... (FOTO)

Dramatičnost te velike ljubavi se odslikava ovom izgužvanom fotografijom, koju sam ja, u naletu besa sažvakala, bukvalno - napisala je ona
Objavljeno: 21:50h

Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, glavna je politička atrakcija u Srbiji. Njegova predsednička kandidatura već danima zabavlja region, a na politički uspon momka iz Mladenovca nije ostala nema ni njegova bivša devojka, koja je na Fejsbuku objavila fotografiju Belog iz školskih dana uz šaljivi propratni komentar.

- Da mi je neko rekao tada da će moja prva ljubav da se kandiduje za preCednika, verovatno bih se više trudila da naša velika i ozbiljna ljubav potraje. Dramatičnost te velike ljubavi se odslikava ovom izgužvanom fotografijom, koju sam ja, u naletu besa sažvakala, bukvalno. Dramatičan raskid za četrnaestogodišnju mene. Luka Maksimović, SAMO JAKO i bez sikiracije. Bukvalno je šou šta si napravio, a ništa se manje od tebe nije očekivalo. Da i vi znate razvojni put Ljubiša Preletačević Beli, još više biste ga cenili. P.S. Znam mu i Maju, divna devojka, prava prva dama! - napisala je na svom Fejsbuk profilu Mina Smiljanić, bivša Preletačevićeva devojka, i uz šaljivi opis priložila njegovu staru fotografiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tako je Belom, pored 12 i kusur hiljada ljudi koji su potpisali njegovu kandidaturu za predsednika, podršku dala i ljubav iz srednjoškolskih dana.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.