KAKO DA ZARADITE NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA? Predstavljamo kvote za sve kombinacije i duele kandidata!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Filip Plavčić

klađenje počelo

KAKO DA ZARADITE NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA? Predstavljamo kvote za sve kombinacije i duele kandidata!

Jasno je da je premijer Aleksandar Vučić najveći favorit, ali analitičari će sve do 2. aprila raspravljati o tome da li je moguće da neko drugi iznenadi
Objavljeno: 16:51h

RIK je potvrdio i kandidaturu Luke Maksimovića alijas Belog Preletačevića, pa na predsedničkim izborima ćemo moći da glasamo za 11 kandidata (kandidatura Predraga Vučetića još nije prihvaćena).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jasno je da je premijer Aleksandar Vučić najveći favorit, ali analitičari će sve do 2. aprila raspravljati o tome da li je moguće da neko drugi iznenadi, da li će uopšte neko moći da kandidata vladajuće koalicije pogura do drugog kruga, kakve će izlaznost imate posledice po konačne rezultate.

Pa da probamo da im pomognemo sa analizama, a i da svima ostalima ove predstojeće diskusije za kafanskim stolovima učinimo zanimljivijim. Kladionica MOZZART izbacila je kompletnu ponudu za predsedničke izbore 2017. godine, te sada možete da tipujete ne samo na pobednika, već i na procent glasova koje će kandidati osvojiti u prvom krugu pa i da u „duelima“ gađate kolika će biti razlika između pojedinih rivala.

foto: Filip Plavčić

Čak ćete moći da tipujete i na izlaznost koju mnogi analitčari smatraju za presudnu i zbog koje je Luka Maksimović Beli i podigao toliku prašinu. A izlaznost će se prema MOZZART procenama kretati na granici od 57,5 odsto. Znate i sami u ovakvim slučajevima: tipuje se na više ili manje od zadate granice, kvota je uvek 1,85, prenosi Mozzartsport.

Kad su kandidati i njihovi dometi u pitanju... Uz ogradu da su pomeranja moguća. Jer samo primera radi tog Belog je jako teško „uhvatiti“, pošto niko ne može sa sigurnošću da zna koliko daleko jedna dobra šala može da ode kad se stvari uozbilje, a apstinenti konačno počnu da prate informativne emisije.

Bilo kako...

PROCENAT OSVOJENIH GLASOVA U PRVOM KRUGU

(Tipuje se da li će određeni kandidat osvojiti više ili manje od ponuđene margine)

ALEKSANDAR VUČIĆ – 48,6 odsto

SAŠA JANKOVIĆ – 16,1

VUK JEREMIĆ – 14,7

VOJISLAV ŠEŠELJ – 7,9

BOŠKO OBRADOVIĆ – 2,9

LUKA MAKSIMOVIĆ (BELI) – 2,5

SAŠA RADULOVIĆ – 2,3

ALEKSANDAR POPOVIĆ – 1,95

NENAD ČANAK – 0,85

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.