NAGNATI BABU I KOČIJAŠKE PSOVKE: Ovo su najveći ispadi srpskih političara zbog kojih smo doživeli transfer blama (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Udovičić, Nebojša Mandić, Ilustracija/Espreso.co.rs

govori da te vidim

NAGNATI BABU I KOČIJAŠKE PSOVKE: Ovo su najveći ispadi srpskih političara zbog kojih smo doživeli transfer blama (VIDEO)

Nije da nisu imali ispade, pa smo rešili da prebrojimo neke od "najgorih"
Objavljeno:

Nije da nema gafova naših političara. Možda ih ima i previše. Shodno našem dobro poznatom mentalitetu, znali su da i u javnim nastupima zaborave na manire.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Podsećamo na neke od najgorih ispada:

"Nagnati babu"

Prijatelji Velimira Ilića otkrili su u jednoj emisiji kako je Velja Ilić izjavio da bi zarad dobrobiti Srbije bio i sa Medlin Olbrajt, koristeći izraz "nagnati babu".

I sam je to priznao u jednoj emisiji na Pinku uz komentar "Za Srbiju uvek!"

"Brdo kale"

Tadašnji ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić vodio je jednog francuskog ministra po Kalemegdanu, a njegov pokušaj da bude turistički vodič nasmejao je Srbiju:

- Ovde ima... ovde znači... brdo znači... planine... planinski deo, zato se zove Kale, Kalemegdan, Kale... je brdo - i tako se dalje "ukopavao" ministar Dačić.

Mrka kočijaš

Pred kamerama televizije Milutin Mrkonjić je propisno psovao Tomislava Nikolića, pa se dobrodošlica "čuje" jedva od cenzure njegovih psovki.

A to nije i jedini put kada je psovao na TV.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.