BELI OSTAJE BEZ KANDIDATURE ZBOG NOTARA? Ljudi, pa nemoguće da su svi u Beogradu zauzeti! Ćeraćemo se junački!
Foto: Filip Plavčić

ne plaši se nikoga

BELI OSTAJE BEZ KANDIDATURE ZBOG NOTARA? Ljudi, pa nemoguće da su svi u Beogradu zauzeti! Ćeraćemo se junački!

Potencijalni predsednički kandidat prozaičnog prezimena ostavio je dvosmislen status na Fejsbuku i opet nas naterao da se zapitamo da li se šali ili je ozbiljan
Objavljeno: 13:34h

Potencijalni predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli ima velikih problema s overom potpisa za kandidaturu.

Naime, iako je momak iz Mladenovca skupio čak 46.000 potpisa, ne može da ih overi, jer ne može da dođe do notara, kako tvrdi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ljudi, frka je ogromna! Notari nam se ne javljaju, opstruisani su do koske, ginemo s jednim notarom na hiljadu ljudi! Ko može neka uzme i popuni ovaj formular, odete kod notara ili sudskog overivača, ako vaš grad nema notara, uplatite 50 dinara i pošaljete nam original na adresu - Kralja Aleksandra Obrenovića 49 - napisao je Beli na Fejsbuku.

Ni jutros situacija nije bila nimalo bolja.

- Nemoguće da su svi notari zauzeti u Beogradu! Vidim ja da ćemo se mi ćerati junački! - napisao je Preletačević jutros.

Inače, Beli je juče u Bulevaru Kralja Aleksandra čekao pristalice u prepoznatljivom belom odelu, a povod za okupljanje je bilo sakupljanje potpisa kako bi ušao u trku za predsdnika Srbije.

Građani odlučni, zašto treba glasati za Preletačevića: On je jedini beo, svi ostali su mutni! (FOTO) (VIDEO)

On je pre tri dana prijavio da je sakupio 46.000 potpisa, ali se požalio kako nema para za njihovu overu. Ipak, on je nastavio sa prikupljanjem potpisa građana, a za Espreso je rekao kako mu je jedina konkurencija, Aleksandar Vučić.

- Po tome šta narod kaže, mislim da imam najveće šanse da pobedim na ovim izborima. Ja se ne plašim nijednog kandidata, ali najveću podršku ima Aleksandar Vučić, istakao je Beli.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.