ZORANA JE GLUPAČA, NIJE NI ZA KUTLAČU! DA SE ZA ZELEN BOR UHVATI, ON BI SE OSUŠIO!
Foto: Zorana Jevtić, Beta

Šešelj nije ostao dužan Zorani!

ZORANA JE GLUPAČA, NIJE NI ZA KUTLAČU! DA SE ZA ZELEN BOR UHVATI, ON BI SE OSUŠIO!

Lider SRS u izjavi za Espreso odgovara na saopštenje Zorane Mihajlović, u kome ona kaže "da bi u Šešeljevoj Srbiji sve žene bile kuvarice"
Objavljeno:

- Svakim novim istupom Zorana pokazuje da je samo dodatno dokazuje kolika je glupača!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovako Vojislav Šešelj za Espreso komentariše saopštenje ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture koja je prethodno danas u saopštenju napisala da bi "u Šešeljevoj Srbiji sve žene bile kuvarice".

Zorana prozvala Šešelja: U njegovoj Srbiji sve bi žene bile KUVARICE!

foto: Filip Plavčić

- Sve što ja njoj kažem ona pokuša da predstavi tako da je to upućeno svim ženama. Nije tačno! Ja veoma cenim ulogu žena u srpskoj istoriji, posebno žena intelektualki, Milice Stojadinović, Isidore Sekulić i mnogih drugih - kaže lider SRS.

- Međutim, problem je što je Zorana Mihajlović nesposobna za politiku, nema u sebi ništa intelektualno iako je tamo na nekom privatnom univerzitetu angažovana, i nikakvog morala nema. Dakle, njoj ni kutlača ne bi odgovarala!

- Nesposobna je za bilo šta. Za zelen bor da se uhvati on bi se osušio. To je njen problem. Kad se kaže da je Zorana Mihajlović kokoška, to ne znači da su sve žene kokoške. To je loš način logičkog rasuđivanja. Može da se kaže da su sve žene pametne, sposobne inteligentne, samo je Zorana Mihajlović kokoška. To je mnogo bolje tumačenje - zaključio je Šešelj.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, u saopštenju Zorane Mihajlović takođe je pisalo i da je, kako se navodi, Vojislav Šešelj još jednom je pokazao kakav bi bio položaj žena u Srbiji ukoliko bi, kojim slučajem, pobedio na izborima. U Šešeljevoj Srbiji žene bi bile tretirane isključivo kao „glupače“ i bilo bi im zabranjeno da se bave politikom ili bilo kojim drugim poslom koji nema veze s kuhinjom. Šešeljeva politika vidi žene isključivo kao kuvarice s keceljom koje čitav dan provode spremajući hranu svojim muževima, pisalo je u saopštenju.

Šešelj predao potpise

Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) danas su predati potpisi podrške za kandidaturu lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja. Predato je oko 14.000 potpisa građana, a predao ih je predsednik Gradskog odbora SRS Miljan Damjanović.

Na kutijama sa potpisima je plakat sa likom Vojislava Šešelja i natpisom "Najboljeg za predsednika".

(S. T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.