ŠTA TO RADE NAPREDNJACI USRED NOĆI? Scena iz Zaječara zaprepastila prolaznike! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Online TV

sumnjive radnje

ŠTA TO RADE NAPREDNJACI USRED NOĆI? Scena iz Zaječara zaprepastila prolaznike! (VIDEO)

Velimir Ognjenović, Stefan Zankov, Željko Šoršokanović - uhvaćeni na delu u nedozvoljenim radnjama
Objavljeno: 13:02h

Još se mastilo na potpisu Maje Gojković, na odluci o raspisivanju lokalnih izbora u Zaječaru nije osušilo, a NAPREDNJACI u Zaječaru krenuli sa NEDOZVOLJENIM noćnim aktivnostima, prenose lokalni mediji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Veliki broj članova Srpske napredne stranke, predvođeni najvišim funkcionerima grada, Velimirom Ognjenovićem, Stefanom Zankovim, Željkom Šoršokanovićem, uhvaćeni su u ponedeljak uveče (27.02.) oko 21.00 h u najblaže rečeno, "nedozvoljenim aktivnostima", tvrdi zaječarska Online televizija.

Oni su u prostorijama matične službe u Gradskoj upravi mimo bilo kog zakonskog osnova i van radnog vremena organizovali izdavanje dokumenata za potrebe kandidata Srpske napredne stranke i na taj način grubo zloupotrebili položaj i funkcije.

Ekipa portala Zaječar Online bila je na licu mesta i pokušala da sazna šta se to dešava u prostorijama Gradske uprave Zaječara, ali niko nije želeo da podeli informacije sa njima.

Član Privremenog organa Srđan Nedeljković, koga smo zatekli ispred prostorija matične službe, jednog momenta je rekao da sakupljaju neke potpise ali nije znao oko čega. Na pitanje da li je to zbog izbora Nedeljković je rekao da izbori nisu raspisani.

(Espreso.co.rs / Zaječar online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.