MIHAJLOVIĆ: Jeremić priprema javnost za poraz na izborima, uplašio se volje građana Srbije!
Foto: Fonet

predsednički izbori

MIHAJLOVIĆ: Jeremić priprema javnost za poraz na izborima, uplašio se volje građana Srbije!

Mihajlović je rekla da izbori u Srbiji nisu bili nereleguralni "ni u vreme Jeremića i njegovog DS-a", kao "ni posle odlaska DS-a sa vlasti"
Objavljeno:

Član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da je budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić počeo da priprema sebe, svoje glasače i javnost na poraz na predstojećim predsedničkim izborima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Mihajlović je u saopštenju navela da se, posle odluke da Aleksandar Vučić bude zajednički kandidat vladajuće koalicije, Jeremić uplašio volje građana Srbije. - Čim kandidat Jeremić već sada, kada izbori još nisu ni raspisani, predviđa da će glasanje biti neregularno, kao i ''izbornu krađu'', on zapravo unapred traži alibi za neuspeh koji ga čeka na predsedničkim izborima - navela je Mihajlović u saopštenju. Ona je dodala da izbori u Srbiji nisu bili nereleguralni "ni u vreme Jeremića i njegovog DS-a", kao i da nisu bili neregularni "ni posle odlaska DS-a sa vlasti". - SNS se nikada nije plašio volje građana i to smo već nekoliko puta dokazali. Međutim, izgleda da se kandidat Jeremić, posle odluke da Aleksandar Vučić bude zajednički kandidat vladajuće koalicije, uplašio volje građana Srbije. Dovođenjem u pitanje regularnost glasanja bez ijedne činjenice, kandidat Jeremić ne samo što pokazuje veliku političku neozbiljnost, već i ugrožava izborni proces - zaključila je Mihajlović.

Bonus video:

Dr Elma Elfić Zukorlić intervju nedelje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.