Mihajlovićeva: Vlada je odobrila posao za 400 radnika Aerodroma Nikola Tesla
Foto: mgsi

bravo

Mihajlovićeva: Vlada je odobrila posao za 400 radnika Aerodroma Nikola Tesla

Predstavnik jednog od sindikata Aerodroma „Nikola Tesla“ uručio je potpredsednici Vlade buket ruža
Objavljeno:

Odlukom Vlade Srbije, Aerodrom „Nikola Tesla“ dobio je dozvolu da zaposli 400 radnika koji su do sada bili zaposleni preko omladinskih zadruga, izjavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Mihajlovićeva je, prilikom obilaska radova na Terminalu 1 beogradskog aerodroma, rekla da je godinama 600 radnika radilo preko raznih zadruga, od kojih je 200 već zaposleno prošle godine.

- To nisu nikakvi administrativci, već ljudi koji rade poslove važne za funkcionisanje aerodroma - rekla je Mihajlovićeva odgovarajući na pitanja novinara.

foto: Zorana Jevtić

V. d. generalnog direktora Aerodroma „Nikola Tesla“ Saša Vlaisavljević rekao je da su radnici za čije zapošljavanje je data saglasnost radili gotovo 20 godina bez prava na odmor, bez slobodnih dana i mogućnosti kreditnog zaduženja. - Niko ranije nije hteo da taj problem reši na pravi način - rekao je Vlaisavljević, i u ime poslovodstva i zaposlenih na aerodromu zahvalio premijeru Aleksandru Vučiću i resornom ministarstvu na pomoći u rešavanju problema. Predstavnik jednog od sindikata Aerodroma „Nikola Tesla“ uručio je potpredsednici Vlade buket ruža, u znak zahvalnosti za odluku koja će obezbediti sigurniju budućnost za 400 radnika ovog preduzeća.

Bonus video:

Ana Brnabić intervju nedelje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.