Napustio Radulovića i DJB, a samo ČETIRI DANA POSLE TOGA DOBIO POSAO U VLADI?
Foto: Fonet

transfer

Napustio Radulovića i DJB, a samo ČETIRI DANA POSLE TOGA DOBIO POSAO U VLADI?

Jovanović je, pošto su se ove tvrdnje proširile po društvenim mrežama, demantovao da je postao savetnik ministarke Ane Brnabić
Objavljeno: 14:13h

Pre nekoliko dana Pokret Dosta je bilo napustilo je troje poslanika, i to Jovan Jovanović, Aleksandra Čabraja i Sonja Pavlović.

Jovanović je na konferenciji za novinare u parlamentu rekao da su se na taj težak korak odlučili kada se ispostavilo da su uzaludna sva nastojanja da se DJB utemelji na principima demokratije i transparentnosti, za koje se rukovodstvo, kako je rekao, deklarativno zalaže.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predrag Popović je na svoj Tviter nalog postavio status da je Jovan Jovanović imenovan za savetnika ministarke Ane Brnabić.

- J. Jovanović je pre 4 dana napustio DJB zbog nepoštovanja principa demokratije i transparentnosti. Danas je imenovan za savetnika Ane Brnabić - napisao je Popović.

Jovanović je odmah posle ovog rekao da su neistiniti navodi koji su se pojavili na društvenim mrežama, da je postao savetnik ministarke za državnu upravu i lokalnu upravu Srbije Ane Brnabić. - Pretpostavljam da će se sada pojavljivati razne neistinite informacije i spekulacije - rekao je Jovanović i dodao da ne poznaje Anu Brnabić i da sa njom nije nikada razgovarao.

Bonus video:

Ana Brnabić intervju nedelje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.