VLADU GEORGIEVU OTKAZAN KONCERT POSLE PODRŠKE SAŠI JANKOVIĆU: Pevač je za ovo saznao preko Tvitera!
Foto: Damir Dervišagić

politički razlozi?

VLADU GEORGIEVU OTKAZAN KONCERT POSLE PODRŠKE SAŠI JANKOVIĆU: Pevač je za ovo saznao preko Tvitera!

Pevač je rekao da je sa direktorom hale imao više nego korektan dogovor i saradnju, ali...
Objavljeno: 16:05h

Koncert Vlada Georgijeva u Smederevu otkazan je ponovo iz nepoznatih razloga. Pevač je rekao da je sa direktorom hale imao više nego korektan dogovor i saradnju, ali...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

List Danas zvao je direktora Sportske hale u Smederevu Ivana Vučića, međutim, ne odgovara na telefonske pozive. Na “fiksnom” telefonu Hale, službenica je na pitanje u vezi sa rezervacijom i kupovinom ulaznica za koncert, rekla da je, po njenim saznanjima, koncert odložen, ne želeći da ulazi u dalju polemiku.

List Danas je pokušao da neko od nadležnih u Gradskoj upravi Smederevo potvrdi ili demantuje ovu vest, međutim u kabinetu gradonačelnice su “svi angažovani povodom dolaska kineske delegacije”.

Ranije ovog meseca, na društvenim mrežama povela se polemika o razlozima (prvog) otkazivanja koncerta Vlada Georgieva u Smederevu, pošto je na Tviteru pohvalio budućeg predsedničkog kandidata Sašu Jankovića. U nedelju uveče pevač je i javno podržao kandidaturu Jankovića pojavivši se na njegovom prvom skupu u Hali sportova.

Tom prilikom, kako je preneo N1, direktor Hale Smederevo demantovao je navode da su razlozi politički i poručio da će koncert biti održan 4. marta.

Bonus video:

Ana Brnabić intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.