MALA MILA HITNO MORA NA LEČENJE! Pomozite njenoj porodici da sačuva svog anđela!
Foto: Pirotskevesti.rs / P.V.

teško bolesna

MALA MILA HITNO MORA NA LEČENJE! Pomozite njenoj porodici da sačuva svog anđela!

Našoj petogodišnjoj sugrađanki Mili Panić, kojoj je dijagnostifikovan teški oblik kancera – neuroblastom, hitno je neophodna novčana pomoć za lečenje u inostranstvu
Objavljeno:

Mila i njena majka trenutno se nalaze na lečenju na Institutu za majku i dete u Beogradu, ali će, po svemu sudeći, borba sa opakom bolesti morati da se nastavi na nekoj od klinika u inostranstvu, za šta njega porodica nema ni izdaleka dovoljno novca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Milin otac, Miroslav, kazao je Pirotskim vestima da se trenutno Mila sa majkom Jelenom nalazi na lečenju na Institutu za majku i dete u Beogradu, ali da će, po najavama lekara, lečenje verovatno morati da se nastavi u inostranstvu.

-Već smo kontaktirali neke klinike u inostranstvu, ali ćemo ovih dana imati konačnu informaciju i preporuku naših lekara sa Instituta gde treba da se nastavi lečenje. Brojke se kreću od nekoliko desetina hiljada evra, samo za početak lečenja, pa do par stotina hiljada evra, što je zaista potpuno nedostižno za nas, iako radimo i ja i supruga.

Reč je o teškom obliku kancera koji se razvio u stomaku i koji joj ugrožava život s obzirom na nepovoljnu prognozu. Svaka pomoć pojedinca ili organizacija u ovom momentu značiće nam strašno mnogo jer je svaki dan bitan za Milin život. Zbog toga molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu-kaže za Pirotske vesti otac Miroslav.

Svi ljudi dobre volje mogu da pomognu porodici Panić uplatom na tekući račun oca Miroslava Panića kod AIK banke broj: 105-000040300690230.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.