Nikolić otvoreno: Aleksandar će imati moju punu podršku, a verujem da sam mogao da pobedim!
Foto: Printscreen / RTS

nikolić o svemu...

Nikolić otvoreno: Aleksandar će imati moju punu podršku, a verujem da sam mogao da pobedim!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da i dalje veruje da je mogao da pobedi u trci za predsednika Srbije, ali da nije želeo da insistira na kandidaturi nakon odluke Srpske napredne stranke jer bi to moglo da ide u korist onih koje ne želi da vidi na čelu Srbije
Objavljeno: 23:12h

- Postalo mi je jasno da ako insistiram mogu da preokrenem sitauciju u korist onih za koje nikada ne bi poželeo da budu na čelu Srbije, jer ne bi mogli da učine onoliko koliko i ja, ili koliko bi Aleksandar učinio na mom mestu - rekao je Nikolić gostujući na Radio-televiziji Srbije (RTS).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nikolić je precizirao da nema poverenja ni u jednog drugog predsedničkog kandidata osim u kandidata SNS.

- I sada sam ubedjen i ponosan na stranku koja ima dva kandidata koja mogu da pobede na izborima, verujem da sam mogao da pobedim, a on će imati moju potpunu podršku - rekao je Nikolić.

On je rekao da nije bilo nikakvih ultimatuma u razgovorima sa Vučićem, jer su njih dvojica prijatelji.

Nikolić je naveo da će pomoći SNS-u u tome da njen kandidat pobedi na izborima, a u kampanji će učestvovati onoliko koliko ga budu zvali.

Govoreći o tome da li će ponovo biti na čelu stranke koju je osnovao, Nikolić je rekao da stranka još nema kandidata za predsednika stranke i da je to stvar za srspsku naprednu Aktuelni predsednik Srbije kritikovao je medijsku sliku Srbije i to što se nije pojavljivao na javnom Servisu.

- Očekivao sam da Srbija bude medijski normalna zemlja pa da se za predsednika Srbije bar kaže da je uradio to što je uradio - kazao je Nikolić.

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.