JOVIČIĆ BRANI MALOG: Ðilas pokušava da zaradi jeftine političke poene zadirući u najprivatniju oblast - starateljstvo nad decom!
Foto: Zorana Jevtić

podrška

JOVIČIĆ BRANI MALOG: Ðilas pokušava da zaradi jeftine političke poene zadirući u najprivatniju oblast - starateljstvo nad decom!

On kaže da Ðilasa verovatno "boli" činjenica to što je deficit grada Beograda višestruko smanjen
Objavljeno:

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić povodom izjave bivšeg gradonačelnika Dragana Ðilasa da treba razmotriti navode Marije Mali kaže da "čovek koji je čerupao budžet grada Beograda, i svih gradskih preduzeća sada poput lešinara pokušava da zaradi jeftine političke zadirući u najprivatniju oblast, starateljstvo nad decom".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Čovek kome je licemerje bio zaštitni znak čitave političke karijere, ni ovaj put nije iznenadio, niti odstupio od sopstvenog političkog manira - naveo je Jovičić u pisanoj izjavi medijima. Kako je rekao, "Dragan Ðilas, čovek koji je javno optužen za porodično nasilje, fizički napad na suprugu i tasta, daje sebi za pravo da se meša i komentariše porodične odnose gradonačelnika Beograda Siniše Malog". - O porodičnim vrednostima našao je za pravo da priča čovek koji se dva puta razvodio i koji je i fizički nasrnuo na suprugu i tasta jer nije želeo da plaća alimentaciju. I da pogodili ste, nikada za to, naravno, nije odgovarao - istakao je Jovičić. On kaže da Ðilasa verovatno "boli" činjenica to što je deficit grada Beograda višestruko smanjen i što su prihodi gradskih preduzeća uvećani čak osam puta od kada je SNS preuzeo upravljanje prestonicom, dodajući da Beograđani to vrlo dobro znaju. - Nikakvi, pa čak ni najperfidniji postupci od kojih ne preza, neće mu pomoći da ponovo bude u situaciji da opet otima novac građana. Ni Beograđani niti SNS mu to više nikada neće dozvoliti - podvukao je Jovičić. Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas izjavio je za list "Danas" da optužbe Marije Mali zahtevaju posebnu pažnju tužilaštva. - Najvažnije je da nam daju odgovor na pitanje da li u sudovima postoje oni koji ne vode računa o interesu dece, već zapravo prodaju starateljstva - rekao je Ðilas.

Bonus video:

Ana Brnabić intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.