NIŠTA OD PREDSEDNIKA: Tomislav Nikolić DEFINITIVNO odustao od kandidature!
Foto: Marina Lopičić

predomislio se

NIŠTA OD PREDSEDNIKA: Tomislav Nikolić DEFINITIVNO odustao od kandidature!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je ekskluzivno za Kurir otkrio da neće biti kandidat za predsednika republike na predstojećim izborima!
Objavljeno: 18:22h

Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić, premijer i aktuelni predsednik oglasili su se danas zajedničkim saopštenjem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predsednik i premijer u potpunosti su saglasni da se Srbija nalazi pred ozbiljnim izazovima i iskušenjiima, na koje je neophodno pružiti zajednički I sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva.

"Dogovorili smo se da i dalje zajedno vodimo državu. O funkcijama ćemo posle pobede na izborima. Nastavićemo da zajedno podižemo Srbiju sa kolena. Aleksandar će biti kandidat za predsednika", rekao je Nikolić za Kurir.

foto: Beta

Kako se navodi, dogovorena je zajednička saradnja po ključnim pitanjima. - Jedinstvo svih državnih funkcionera‎ u rešavanju regionalnih problema i izbegavanje krize najširih razmera, prioritetni su zadaci i predsednika Nikolića i premijera Vučića - navodi se u saopštenju.

Predsednik i premijer usaglasili su mere i poteze po pitanju bosanskohercegovačke tužbe za genocid protiv Srbije, kao i po pitanju odbrane vitalnih srpskih nacionalnih interesa povodom predloga za članstvo tzv. države Kosovo u UNESCO-u i Savetu Evrope.

Dogovoreno je dnevno koordinisanje po ovim ključnim pitanjima za državu Srbiju.

Istovremeno, predsednik Nikolić i premijer Vučić razgovarali su i o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

Dvojica sagovornika okarakterisala su svoju dosadašnju saradnju kao važnu, značajnu i uspešnu za Srbiju i dogovorili se da blisko sarađuju i u budućnosti.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.