Tomislav Nikolić ne ulazi u predsedničku trku? Evo šta aktuelni predsednik kaže na ovu tvrdnju!
Foto: Fonet

najnovija informacija

Tomislav Nikolić ne ulazi u predsedničku trku? Evo šta aktuelni predsednik kaže na ovu tvrdnju!

Iako su mediji preneli da je Nikolić odustao od namere da se kandiduje za novi mandat, iz njegovog kabineta to demantuju
Objavljeno: 16:35h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće ući u trku za novi mandat, nezvanično saznaje B92 iz krugova bliskih bivšem predsedniku SNS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Odluka bi trebalo da bude potvrđena tokom dana, nakon što se sastanu Nikolić i aktuelni premijer i lider SNS Aleksandar Vučić.

No, iz kabineta predsednika za Kurir stiže drugačija informacija: Tomislav Nikolić još uvek nije doneo odluku o kandidaturi na predstojećim predsedničkim izborima, kažu njegovi saradnici i dodaju da se čeka sastanak sa Vučićem!

Da podsetimo, pojedini mediji su objavili prošle nedelje da će se Nikolić kandidovati samostalno, jer od SNS nije dobio podršku, i da će se time suprostaviti Vučiću.

Iako nije potvrdio, on nije ni demantovao ovu vest, a sve vreme je potencirao da će se naći sa Aleksandrom Vučićem i postići dogovor.

Premijer je tokom dana rekao da će sa Nikolićem "razgovarati kada god i o čemu god", ali da neće pristati na to što javnost "nameće rijaliti". "Politika nije trgovina, ja nisam trgovac i neću da učestvujem u medijskom rijalitiju", rekao je lider SNS.

Bonus video:

Promo spot Aleksandra Vučića u centru pažnje srpske javnosti!

(Espreso.co.rs / B92 /Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.